Psi za udomljavanje

 

Svi psi se udomljavaju uz ugovor o odgovornom udomljavanju

PSI KOJI TRAŽE DOM

Aktivan i razigran pas

Meda

🍒🐾 Meda 🍒🐾 je pravi mali medvedić. 😊 Dosta aktivan, razigran, lepo se slaže sa drugim kucama. 🌟 Star je oko 11 meseci, prošao kompletan veterinarski pregled. ☑️
Potreban je dom sa dvorištem, nalazi se u smeštaju nadomak Beograda.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868💜🐾

Pitomo štene, mazna lutalica

Pitomo štene

Pokušavamo da udomimo preslatko štene, lutalicu (koje je verovatno neko izbacio iz kuće). Prijatelji su je našli ispred kuće, međutim nemaju uslove da je zadrže. U pitanju je štene od nekoliko meseci, ženka, pretpostavljam mešanac. Mnogo sladak, inteligentan i pitom pas, voli da se mazi i jako je umiljat.

☎️ Kontakt telefon +381652211401

Bela, ženka puna ljubavi

Bela

Našu dragu kucu Belu moramo da poklonimo jer nemamo više uslova da je čuvamo. Zdrava, vesela, puna ljubavi prema ljudima a posebno deci. Ima devet meseci, primila sve vakcine, čipovana. Samo molimo da ima ljubav, zaslužuje.
Beograd, Banovo brdo.
Ne obezbeđujemo prevoz.

☎️ Kontakt telefon 060 541 5454
Marina

Lili je pas-čigra

Lili

❤️ LILI ❤️ je prava čigra 🥰, ne miruje ni pet minuta, igra, trčanje, evo i skakanje. Dobra je sa psima i dobrim ljudima… 🍀⭐ Sterilisana, vakcinisana, negativna na srčanog crva… ⭐ Spašena je sigurne smrti, nadam se da je sve to zaboravila… ⭐ Ako ima neko ko bi ovoj lepotici pružio ljubav i dom, ona će biti najsretniji pas na svetu. ⭐ Stara je oko godinu i po dana, nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🍀🐕

Ženka srednjeazijskog ovčara

Maša

🍒🐾 Maša 🍒🐾 je pas za poželeti. 🤗 Vesela, uvek spremna za igru, šetnje, vožnju kolima .🐶 Stara je dve godine, prošla je kompletan veterinarski pregled, potpuno je zdrava. ✔️ Tražim joj dom sa lepim dvorištem koje će samo ona čuvati. 🐾 Izuzetna maza, decu obožava. ✔️ Ne slaže se sa drugim kucama i poželjno je da bude jedini ljubimac kod odgovorne porodice. 💛 Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💒🐾

Ženka psa srednje veličine

Lili

Ženka Lili je pas srednje veličine, težine oko osam kilograma. Starost je između 10 i 12 meseci. Pronađena pre pet meseci, ali na žalost zbog astme primorani smo da se odvojimo od nje. Već pet meseci je bila u okruženju sa decom u stanu. Naučena je da sve obavlja napolju, razigrana i umiljata.

☎️ Kontakt telefon 069 567 0805
Aleksandra

Zdrav mešanac kane korso

Kal


Pas Kal je mešanac kane korso i star je šest godina.
Kal zna dosta komandi (sedi, daj šapu, baci pet, lezi, čekaj) i takođe da šeta uz nogu. Trenutno se nalazi u pansionu u Nišu.
Sa svim psima do sada se slagao, kao i sa ljudima, međutim, sa ljudima mu je potrebno malo vremena jer je plašljiv. Navikao je na boks i dnevne šetnje. Kao što sam spomenula, Kal je plašljiv i zato mu je potreban neko ko ima strpljenja i iskustva sa psima. Veže se jako za svoje ljude. Trenutni pansion mu je treći dom dosad. Kal je uredno vakcinisan, sterilisan, zdrav i očuvan pas. Nezahtevan je što se tiče prehrane. Kal se udomljava samo sa ugovorom o odgovornom vlasništvu. ❤️

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Prelep, umiljat pas Tasa

Tasa

🍒🐾 Tasa 🍒🐾 Prelep, umiljat pas Tasa, naučen na život u kući. ☑️ Prošao je kompletan veterinarski pregled, zdrav pas. 🐶 Star je sedam meseci, nalazi se u Beogradu, prevoz za Beograd i okolinu obezbeđen. 🌟🐾

☎️ Kontakt telefon 063 887 4793 🐕🐾

Pronađeni pas traži dom

Bob

🐾 Dobio je ime Bob. ☑️ Pronašli smo se pre 10 dana, izgledao je više nego očajno. ☑️ Izujedan od drugog psa, izgreban od maca, zapušten. 🥹 Proveo je na klinici “Okulus” sedam dana, prošao je komplet preglede, zdrav pas. ☑️ Star je oko godinu dan, čip nema. 🐾🐶 Tražim dom za Bobija, ozbiljnu porodicu koja će mu pružiti ljubav i pažnju. 🐶🐾 Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾💥

Ženka dobre naravi

Joka

Teška srca, molimo dobre ljude da udome ovu ženkicu. Živela je na ulici, udarila su je kola. Uzeli smo je sa ulice, lečili je, sterilisali je. Oporavljena je. Zove se Joka, teška je oko 10 kg, stara oko godinu dana. Vesela, dobre naravi, voli ljude i životinje, može sa decom i starijim osobama.
Kad joj je bilo najteže mi smo joj pomogli, ali zbog zaposlenosti, psa kojeg već imamo i malog stambenog prostora nismo u mogućnosti da brinemo o njoj.
Mi dovodimo psa.

☎️ Kontakt telefon 062 253 974
Luka Vojčevski
Smederevska Palanka

Negovani, razigrani, poslušni štenci

Prelepi štenci

🍒🐾 Prelepi štenci starosti oko pet meseci čekaju svoje domove. ☑️ Savršeno odnegovani, veseli i razigrani, i ono što je najbitnije – veoma poslušni. 🐶 Ima pet ženki, tri imaju različita oči, i dva mužjaka. ☑️ Prevoz do udomitelja je obezbeđen. ☑️

☎️ Kontakt telefon 060 366 9933
Vesna 🐾

Druželjubiv pas pun energije

Điđa

Pas za udomljavanje je Điđa. Điđa je ženkica stara četiri godine. Veoma pametan, zdrav pas. Puna je energije ali istovremeno druželjubiva, vesela i poslušna. Socijalizovana je, voli ljude, decu i ostale pse.
Sterilisana je, vakcinisana i čipovana.
Nažalost, zbog nemanja uslova i nedostatka vremena prinuđena sam da je udomim.
Điđa je prepametan i predobar pas koji zaslužuje da joj se neko posveti i brine o njoj. Odrasla je u kućnim uslovima, ali obzirom na njenu veličinu i energiju, prilagodila bi se i dvorištu.
Điđa se nalazi u Beogradu, omogućen bi bio prevoz u široj okolini Beograda.

☎️ Kontakt telefon 064 142 6830
Nevena

Udomi ženku sa ulice

Tigi

Zovem se Tigi. Veterinar kaže da imam oko dve godine. Predobra sam. Nalazim se u Zemunu, živim na ulici. Devojka koja me obožava odlučila je da se potrudi i nađe mi dom kakav zaslužujem. 🥰 Sterilisana sam, sređena. Volim decu, maženje, u početku se plašim drugih kuca, ali se brzo prilagodim i obožavam da se igram i trčim sa društvom. Malo ne volim cica-mace. 😏
Zamolila bih sve koji bi mi pružili zauvek dom i primili me kao ravnopravnog člana porodice, koju ću voleti najviše na svetu, da nazovu, prevoz bi organizovali. Naravno, ugovor i sve se podrazumeva, da ne bih ponovo završila napuštena na ulici. Pozdravljam vas sve i nadam se da će se uskoro neko javiti i udomiti me! 🍀🐶🙏 Ulica na kojoj sam trenutno nikako nije mesto za mene.

☎️ Kontakt telefon 060 458 9737

Argentinski pas na poklon

Argentinski pas

Poklanjam argentinskog psa starog četiri godine. Vakcinisan i čipovan uredno. Mužjak je u pitanju. Potreban prenos vlasništva. Poklanjam psa usled nedostatka uslova za odgoj i vremena. Potreban ozbiljan vlasnik, autoritativan, koji poznaje rasu, koji zna kako sa njima i koji ima uslova za odgoj, a ne da pas bude na lancu i u boksu. Druželjubljiv sa poznatim licima i ukućanima, a neprijateljski nastrojen prema nepoznatima. Potrebna je osoba koja će znati da usmeri njegove nagone i da zadovolji njegove potrebe.

☎️ Kontakt telefon 061 245 7650
Helena

Drag pas Dobrivoje

Dobrivoje

Dobrivoje, star je godinu i po dana, veoma drag pas, naučen na život u kući. Udaren je autom, povređeno levo rame, operacija nije moguća jer je povreda stara preko šest meseci. ☑️ Normalno funkcioniše, ponekada se oslanja na tu šapu. Potreban je dom, porodica koja će ga neizmerno voleti. Dobrivoje se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Ženka stara šest meseci

Ženka stara šest meseci

Došetala je mršava i uplašena pre skoro dva meseca. Umiljata, draga, prati sva dešavanja ulice. 🐶 Ženka, stara je šest meseci, očišćena od parazita, dobila vakcinu. ⚠️ Potreban je dom, ozbiljna porodica koja će joj pružiti ljubav i pažnju. ⬆️ Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🍀🐾

Mačići kao kućni ljubimci

Osam mačića

Osam mačića (četiri mužjaka i četiri ženke) iz Kneza traže domove gde će živeti unutra (obezbeđeni prozori i terasa mrežom), i gde će biti sterilisani kada za to dođe vreme. Slažu se i sa kucama i sa macama. Udomljavaju se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Ženka stara deset meseci

Tea

🍒🐾 Prelepa, umiljata, maza 🍒🐾 Tea, stara deset meseci, prošla kompletan veterinarski pregled. ✔️ Potreban je dom, gde će imati ljubav i pažnju. 🐶 Tea se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🍒🐾

Mešanac kokera i jazavičara

Putko

🐾🍒 Prelepi mešanac kokera i jazavičara, divne crne dlake. 🐶🍒 Pas je star 10 godina, vlasnik mu je otišao u dom, nažalost o njemu nema ko da brine. 🙄 Divnog karaktera, izuzetno umiljat. 🐶 Putko se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐶🐾

Kučići mešanci nemačkog ovčara

Duško i Uško

⚠️ Kučići zbrinuti sa nepunih dva meseca. Predivni, razigrani, prošli su komplet veterinarski pregled, zdravi štenci. 🐶 Stari su oko tri meseca, čekaju svoje domove gde će biti ljubimci. 🐾 Mešanci su nemačkog ovčara, nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 060 697 20 75 🏘️🐾

Pas star devet meseci

Lule

🍒🐾 LULE 🐾🍒 Zbrinut je pre par meseci, preplašen, mršav, izgladneo. 🙄 Dugo je trebalo da stekne poverenje u ljude, da shvati da ga više niko neće povrediti. ✔️ Izrastao je u predivnog psa, čuvara, prošao kompletan veterinarski pregled. 🐶 Lule je star oko devet meseci, rado se druži sa drugim kucama. 🐾 Tražim dom za ovog lepotana u kom će biti član porodice. ⚠️ Pas se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 ⭐🐾

Bela pulinka srednjeg rasta

Bela

🐾❤️ Bela🐾❤️ kao sneg, prelepa je. Izbačena pored prometnog puta, lokalne kuce je ne prihvataju, gori joj pod 🐾 za dom – jureći završiće pod točkovima auta. Bela, pulinka srednjeg rasta, stara oko godinu dana, bele kudrave dlake, teška oko 15 kg. ⚠️ Beograd 🐾⚠️

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 ⚠️🐾

Socijalizovan i kastriran pas

Aki

🌺🐾 Aki 🐾🌺 prelepi div, umiljat, poslušan, star je četiri godine. 🐶 Pas se odlično slaže sa drugim kucama, socijalizovan je. Prošao je kompletan veterinarski pregled, kastriran je. ✔️ Tražim odgovornog udomitelja i dom u kom će Aki biti član porodice, bez lanca i boksa. ⚠️ Aki se nalazi u Novom Sadu, a za sve ostale detalje pozovite.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 ❤️🐾

Poželjno dvorište za ženku

Lola

🌺🐾 Prelepa, umiljata i druželjubiva. 🐶 Voli slobodu dvorišta i da jurca sa drugim kucama. ✔️ Stara je oko dve godine. Tražim dom za žutooku lepoticu. 🐾 Poželjno je dvorište za ženku, gde će uživati. 🌀 Dobila je ime Lola, nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💒🐾

Ženka stara godinu dana

Gaby

🐾🌺 GABY 🐾🌺 Sve ružno je iza nas, shvatila je da su došli bolji dani. ✔️ Kuca stara 10 meseci, ponaša se kao štene, razigrana, vesela, umiljata i dosta poslušna. 🐶 Prošla je kompletan veterinarski pregled. ✔️ Tražim dom za lepoticu, porodicu u kojoj će biti ljubimac, uz dosta ljubavi i pažnje. 🐾 Gaby se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾🏡

čupav, umiljat, lep pas

Čupa

🌺🐾 Ovo je Čupa 🙂 čupav, umiljat, lep pas, ali da znate – jako tužan. 😪 Ovo će biti druga zima da provodi vreme na ulici. ✔️ Tražim dom sa dvorištem, dom u kom će biti član porodice. 🍀 Pas je star godinu i po dana.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾🏘️

Čipovana ženka stara godinu dana

Mrvica

Udomljava se kuca Mrvica, ženka stara oko godinu dana. Mrvica je čipovana na mene, tako da je primila sve potrebne vakcine, očišćena je od parazita, negativna na srčanog crva, lajmsku bolest, anaplazmozu i erlihiozu. Sada je skroz sređena, sa oporavljenom dlakom. Trenutno je u pansionu. Mrvica je jedan mio, veseo i divan pas. Tražimo joj zauvek dom! Obezbeđen je prevoz iz Beograda.

☎️ Kontakt telefon 060 156 90 10 🐶💟
Vanja