brisani

Negovan i vaspitan pas

Mićko

💕🐾 Prelepi Mićko 💕🐾 star je dve i po godine, lepo je odnegovan i vaspitan. ✔️ Tražimo dom i odgovornu porodicu u kojoj će Mićko provesti ostatak života. ⬆️⬆️ Kuca se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾🐶

Napuštena ženka Bella traži dom

Bella

🐾💥🏘️ Ja čekam svoj dom! 🐾💥🏘️ Imam osam meseci, dobra sam, volim druge kuce, jaojjj od maca se malo bojim. 🤦‍♀️ Volim da sam u pokretu i dosta šetnje🏃‍♀️. Obožavam da sam pored vlasnika da me mazi, česka i grli. 🤗 Ličim na labradora, živim u stanu, a volela bih da imam dvorište gde ću da jurcam. 😉 Ako poželis da ostatak života provedeš sa mnom, pozovi i pitaj za BELLU! 🔴🔶

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐶🐾🏡💦

Suzi, mrvica od psa

Suzi

🌺 Suzi, mrvica od psa, stara je tri meseca. Ženka je prošla veterinarski pregled, očišćena je od parazita, vakcina obezbeđena. 🌺🐾 Naučena je na život u kući, odlično se slaže sa kucama i macama. ✔️ Tražimo dom i odgovornu porodicu za lepoticu. 💚

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💒🐾

Udomljava se mlada mačka

Lepotica maca

🌺🐾 Nakon par dana jurnjave po ulici, lepotica je uhvaćena. 🐾🌺 Stara je oko osam meseci, prošla je kompletan veterinarski pregled, zdrava maca. 😊 Udomljava se mlada mačka – tražimo dom i odgovornu porodicu za život u stanu. ✔️

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💒🐾

Ženka posavskog goniča iz azila

Luna

‼️😭 Luna je ženkica od godinu dana, posavski gonič, pronađena izgladnela, uplašena i smrznuta u dubokom snegu na Romaniji. 😪 Izbačena je od strane lovaca. Preuzeta je i udomljena u Beogradu, ali su udomitelji odustali od nje i odveli je u azil, gde je i sada. ✔️ Ne snalazi se najbolje i napadaju je drugi psi. Traži dom hitno, jer iz dana u dan tuguje i vene.‼️🐾 Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🙏🏡

Štenci mešanci labradora i SOP-a

Mešanke labradora i sopa

Prelepe mešanke labradora i sopa, starosti oko dva meseca, očekuju svoje domove. Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 064 802 9405
Dragan Vasić

Ženka terijera za udomljavanje

Moon

🌺🐾 MOON 🐾🌺 Umiljata, poslušna, naučena na život u stanu. 🤗 Spada u manje rase, teška je 6 kg, rase terijer, prošla je komplet veterinarski pregled. ✔️ Stara je godinu dana, lepo se slaže sa drugim kucama i u šetnji je jako poslusna. 🐾 Tražim dom, za život u stanu ili kući, odgovornu porodicu koja će joj biti posvećena. ✔️ Sve što vas zanima u vezi ovog psa, mozete dobiti info na:

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾🏡

Ženka ostavljena u dvorištu obdaništa

Maša

🌺🐾 Dobila je ime Maša 🌺🐾 Ženka je ostavljena u dvorištu obdaništa. 😔 Stara je oko tri meseca, prošla je veterinarski pregled, očišćena od parazita. ✔️ Tražim dom za malu Mašu, nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🏡🌺

Ženka Viki sklonjena sa ulice

Viki

Dobila je ime Viki, starosti je oko godinu dana, sklonjena je sa ulice trenutno, ali smeštaj do udomljenja nema. ✔️ Potreban je dom HITNO. Viki spada u srednje rase pasa, izuzetne je naravi i skoro pa neprimetna u kući. 🐾 Za lepu Viki pozovite:

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 ✔️

Ženke pronađene u kutiji

Tri prelepe ženke

🐾‼️ Tri prelepe ženke, pronađene u kutiji pre par dana 🐾‼️ Prema proceni veterinara stare su oko tri meseca, biće manjeg do srednjeg rasta. 🐾 Očišćene su od parazita, vakcinisane. Potreban je dom HITNO. 🐾‼️

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868
Beograd 🏡🐾

Živahna mešanka traži udomitelja

Lili

🐾🌺 Ime joj Lili 🐾🌺 Mešanka stara oko godinu dana, sterilisana i vakcinisana. Lili je pametna i živahna, voli ljude i decu, divno se slaže sa drugim psima. Tražimo dom i odgovorne ljude 🐾🌺. Ženka se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 060 35 33 844
Maja 💛✔️

Udomi umiljatu ženku Moon

Moon

🐾🌺 Moon 🐾🌺 Stara je jednu godinu i izuzetno je umiljata ženka. Odlično se slaže sa drugim kucama, udomljava se odgovornim ljudima za život u stanu ili kući. 🐾🌺

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Mešanka retrivera sa ulice

Bela

Dobila je ime Bela. ✔️🐾 Ona vreme provodi na ulici, ima improvizovanu kućicu gde se sklanja noću. 🐾 Kuca je stara oko osam meseci. Bela je mešanka retrivera, predobar pas. 🤗 HITNO tražimo dom, dobru porodicu, odgovornu, da je sklonim sa ulice. ✔️ Udomljava se u Beogradu i užoj okolini.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🏘️🐾

Mešanac haskija i malamuta

Bruno

🐾🌺 BRUNO 🌺🐾 Pronađen je u jako lošem stanju sa povredom šape. ✔️ Bruno je mešanac haskija i malamuta, izuzetne naravi, igru sa lopticom obozava. 😊 Pas je star godinu i po dana, druželjubiv je i zna sve komande. 🐶 Naučen je da živi u kući, a može živeti i u stanu uz redovne setnje. 💥Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💚🐾

Udomljavanje kučića iz parka

Medenjaci

‼️ HITNO ‼️ Ovi medenjaci čekaju svoje domove. ✔️💥 Žive i dalje u parku, a hladni dani dolaze. Potrebne su nam četiri divne porodice da otvore vrata svojih domova. 💚🐾 Kučići su stari mesec i po dana, očišćeni su od parazita, primili prvu vakcinu. 🐾

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🙏🏘️

Petogodišnji pit bul traži dobar dom

Pit bul

Zbog nemogućnosti daljeg držanja 💥🚫 udomljava se prelep pit bul. On je star pet godina i naučen je na život u kući. ✔️ Tražimo dobar dom i odgovornog vlasnika, a najbolje bi bilo da živi sam jer se ne slaže sa mužjacima.‼️Pas se nalazi u Beogradu, prevoz je obezbeđen.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾‼️

Mladi psi čuvari traže dom

Čuvari stari 15 meseci

‼️🐾 Pojavili su se zapušteni, uplašeni, neuhranjeni i pokisli, beše hladno vreme. 🐾‼️ Porasli su u tri prelepa, vesela psa. Psi su odnegovani i prošli su kompletan veterinarski pregled. ✔️ Karakter odličan, savršeni čuvari, odlično se slažu sa drugim kucama i najbitnije – decu obožavaju. 🤗💥 Oni su stari oko 15 meseci, nalaze se u Beogradu, a prevoz je obezbeđen. 💦🐾 Ako želite pravog prijatelja odanog do kraja života, udomite jednog od njih. 🐾💛

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🌺🐾

Tromesečne crnke čekaju udomitelje

Crne ženkice

Prelepe crnke stare su oko tri meseca, očišćene su od parazita i vakcinisane. Ženke su socijalizovane. 😀 One čekaju svoj dom i odgovorne ljude koji će do kraja života brinuti o njima. 🐾🏘️ Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💚✔️

Čoko-labrador Laba traži dom

Laba

Predivan čoko-labrador star šest godina i naučen na život u kući. Pas je preumiljat i maza. 😀 Mužjaku je potreban dom i odgovoran vlasnik. Laba se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾🏘️

Petomesečne bele mešanke retrivera

Beka i Mia

Beka i Mia su mešanke retrivera stare oko pet meseci. Bele pahuljice čekaju svoj konačni dom. 🏘️

☎️ Kontakt telefon 061 692 5509
Snežana

Pas manje rase Beli

Beli

🐾🏘️ Ime mu je BELI 🏘️🐾. Beli je razigran, veseo i veoma drag pas 🐶. Star je šest godina, i pošto je vlasnica preminula, ostao je potpuno sam 😔. Psu je potreban dom sa dvorištem, tako je do sada živeo (spavanje u kući), a može da živi i u stanu. Spada u manje rase 💥🐾. Beli se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 👆👆👆👆👆

Umiljata Maza obožava decu

Maza

Maza je prava maza – umiljata, poslušna, stara oko godinu dana. Ženka se lepo slaže sa drugim kucama i obožava decu. Potreban joj je dom i odgovoran vlasnik. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾🏡

Kavkaski ovčar Meda

Meda

Meda je kavkaz, star godinu i po dana. Pas je socijalizovan i voli šetnje. Potreban mu je dom sa dvorištem, bez lanca i boksa, odličan je čuvar. Za više informacija pozovi.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Vrhunski dresirana Bopa traži dom

Bopa

🐾💥 Ime joj je BOPA. 🐾💥 Stara je jednu godinu, izuzetno odnegovana, odrasla je u vrhunskim uslovima i prošla je vrhunsku dresuru. 🐶 Njoj je potreban dom, isključivo Beograd, i potreban joj je odgovoran vlasnik koji ima iskustvo sa ovom rasom.‼️ Bopa se nalazi u Beogradu. Za sve dalje informacije pozovite.

☎️ Kontakt telefon 065 4185868 💛🐾🏡

Pufnasto kuče Belutak manjeg rasta

Belutak

Belutak, psić star oko tri meseca, težak 1.5 kg, prošao veterinarski pregled, biće pufnast i manjeg rasta. Pas se nalazi u Kraljevu i svaki dogovor je moguć.

☎️ Kontakt telefon 064 510 9051

Labradorka Ljubica traži porodicu

Ljubica

Labradorka Ljubica traži svoju porodicu i dom! Ljuba ima divan i blag karakter. Najviše voli da bude u društvu ljudi. Dobro se slaže i sa drugim psima i sa mačkama. Stara je između četiri i pet godina, nalazi se u Beogradu. Sterilisana je i veterinarski zbrinuta. Lepo hoda na povodniku. Nije previše aktivan pas, kraće dnevne šetnje su ok za nju, i vrlo lepo se ponaša u kući/stanu, veliki je kuler.

☎️ Kontakt telefon 064 533 4358

Veseli mešanac labradora Ozi

Ozi

💥🐾 On je OZI. 🐾💥 Star je šest meseci, mešanac je labradora, veseo i razigran pas. 💥🐾 Ozi je prošao kompletan veterinarski pregled – zdrav pas! Njemu je potreban dom i odgovoran vlasnik. Ozi nije naviknut da živi u stanu, poželjno je dvorište. 🏡🐾 Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 063 776 5407

Vaspitan i aktivan pas Leo

Leo

Prelep, odnegovan, vaspitan, star godinu i po dana, čeka drage ljude koji će mu pružiti dom. Leo je aktivan pas, treba mu dosta šetnje ili dvorište gde može da jurca. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Napušteno kuče srednjeg rasta

Mirko

🐾💞 Nazvala sam ga Mirko.🐾💞 Mirko je ostavljen, napušten, ali ljudskoj zlobi nikada kraja. Vezan u džaku da polako uginjava na 40 i kusur stepeni. Beograd, prestonica‼️ Kuče je staro oko četiri meseca i biće srednjeg rasta. Mirko je okupan, dobio je zaštitu i očišćen je od parazita. Privremeni smeštaj ima 10 dana, i zato molim zainteresovane da se jave, da se kuče udomi. ❌🐾💥

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💦🙏🏡

Usvojite umiljatog psa Nera

Nero

💥🐾💛 Predivan, umiljat pas Nero, odlično se ponaša u stanu, apsolutno ne laje i lepo se slaže sa drugim kucama. 💥🐾💛 Pas je star oko tri godine, očišćen od parazita, okupan, očetkan, uskoro vakcina. ‼️🏡🐾Potreban mu je dom i odgovoran vlasnik, lično upoznavanje psa. ‼️ Nero se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾🏡💦

Umiljate sestre malog rasta

Cica i Mica

Dve preslatke umiljate sestrice, Cica i Mica, traže dom… Čupavice malog rasta, zdrave i vakcinisane, nalaze se u Beogradu. 🥰😍😍

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Jednogodišnji mešanac Cane Corso

Majka

🐾🏡💛 Ime joj je MAJKA 🐾🏡💛. Pronađena je u dosta lošem stanju, tek se okotila.‼️ Njen oporavak traje skoro tri meseca i sada izgleda savršeno. 🐶💥 Majka je stara oko godinu dana, prošla je kompletan veterinarski pregled, mešanac je Cane Corso. 🐾💚 Ženki je potreban dom i odgovoran vlasnik. Pas se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 ❌🐾🏡

Dresirana i negovana stafordica

Stafordica

Prelepa Stafordica izuzetno odnegovana traži udomitelja. Ženka je prošla dresuru, stara je jednu godinu i čeka svoj konačni dom. Potreban je ozbiljan poznavalac rase. Pas se udomljava u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Labradorka stara osam meseci

Labradorka

Udomljava se prelepa labradorka stara oko osam meseci. Ona je izuzetna maza, lepo se slaže sa drugim kucama, a može živeti u stanu ili u kući sa dvorištem. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Mešanka pita i staforda Lea

Lea

Lea je mešanka pita i staforda, stara godinu i po dana, izuzetne je naravi i lepo se slaže sa drugim kucama. Ženka je naučena na život u stanu i vožnju automobilom, ukratko na gradski život… Potreban joj je dom, odgovoran vlasnik. Lea se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Mešanci jazavičara traže dom

Mešanci jazavičara

Prelepi štenci, pet mužjaka i jedna ženka, majka mešanka jazavičara, stari su šest nedelja, očišćeni od parazita. Prevoz za Novi Sad i Beograd je obezbeđen.  kont tel 0654185868

☎️ Kontakt telefon 065 4185868

Hitno udomljavanje crne ženkice

Crna ženkica

Hitno udomljavanje ženkice koja je još beba, stara četiri-pet meseci, srednjeg rasta. Pratila nas je od Cetinjske ulice, jako umiljata, najverovatnije ju je neko izbacio. Noćas je ostala kod nas, ali više ne može jer imamo svog psa, takođe skoro udomljenog, u jako malom stanu i morali smo da ih razdvajamo. Zato je bitno da se što pre udomi kod savesnih vlasnika, koji će se brinuti o njoj i neće je izbaciti, ili da joj se nađe privremeni smeštaj dok se ne udomi.
Dovodimo je odmah bilo gde u Beogradu i okolini, za ostale lokacije ćemo se dogovoriti.

☎️ Kontakt telefon 060 66 60 244

Meda mešanac azijata i cane corso

Meda

Meda je mešanac azijata i cane corso. Pas je star osam godina, potpuno je zdrav, izuzetne naravi, velika maza, i čeka svoj dom. Potreban je dom sa dvorištem, bez lanca i boksa, da se Meda što više kreće 😊. Ceo svoj život je proveo na lancu i sada je red da uživa. Meda se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68

Čau-čau mešanac Simba

Simba

🐾💓💥 Neobičan lepotan čeka svoj dom 🐾💥🏡. Pas je star oko tri godine, mešanac čau čau, izuzetne naravi, prošao komplet veterinarski pregled 🔴🐶. Dobio je ime Simba. Za sve dalje informacije pozovite

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68  🔊🏡💚

Retriver Branko za udomljavanje

Branko

Branko 💥🐾 Star je oko 11 meseci, udomljava se u Beogradu, odgovornim ljudima koji vole retrivere. 🏡🐾

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Srpski pastirski pas Dandy

Dandy

🐾💚 Div prevelikog srca, poslušan i maza 🐾💚. Pas je star oko tri godine, prošao je kompletan veterinarski pregled, zdrav pas 🤗. Spada u rasu Srpski pastirski pas, potreban mu je dom 🏡, odgovoran vlasnik i dvorište u kome će uživati 💥🔊. Dobio je ime Dandy 🐶🐾. Za sve dalje informacije pozovite, da ovaj lepotan pronađe svoj dom. 🥰

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💮🐾🏡💛

Ženke stare dva meseca

Dara i Mara

‼️Dve lepotice, pronađene su kako bespomoćno kukaju‼️. Ženke su stare oko dva meseca. One su zbrinute, okupane, očišćene od parazita, a i vakcina je obezbeđena 🔊🐾. Nalaze se u Beogradu, dobile su imena DARA & MARA. 💥🐾

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🐾💚

Prelepi mešanac haskija Bady

Bady

‼️ Kuče je pronađeno sa mesec dana u đubretu‼️. Ono je mešanac haskija i biće prelep pas, očišćen je od parazita i vakcinisan 💚🐶. Voli pažnju i društvo, i razmažen je 🤗. Štene sada ima tri meseca i čeka svoj konačni dom 🐾🏘️. Nalazi se u Beogradu, a dobio je ime Bady. Ako poželite ovog lepotana za ljubimca – kontaktirajte me.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 ❌🐾🏘️💛

Pas za dvorište Čupko

Čupko

Pas je dobio ime Čupko. Čupko je star oko godinu i po dana, izuzetno je umiljat i drag pas. 🤗 Njemu je potreban dom sa dvorištem i odgovoran vlasnik. Pas se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾🏘️

Mešanci labradora traže dom

Osam mešanaca labradora

🐾💥 Četiri decaka i četiri devojčice, mešanci labradora, stari su mesec dana, čekaju svoj dom. 🐾💥 Kučići se nalaze u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾💥

Dare, pas mešanac nižeg rasta

Dare

Prelepi pas mešanac nižeg rasta – to sam ja, Dare. Imam sedam meseci, vakcinisan sam i čipovan. Čekam svoj dom. Naučen sam da živim u stanu, volim društvo drugih kuca, a prijalo bi mi da provodim vreme i u dvorištu. Nalazim se u Kruševcu u smeštaju. Možete doći po mene lično, prevoz do Beograda postoji i plaća se.

☎️ Kontakt telefon 065 4185868

Trogodišnja ženka staford terijera

Aska

🐾🏡 Aska je američki stafordski terijer, ženka stara tri godine 🐶. Udomljava se odgovornim ljudima i velikim ljubiteljima pasa. Aska je spašena iz loših uslova života 😔, i u međuvremenu, naučena je na život u stanu. Poslušna je i umiljata, ali ne voli druge pse‼️. Potpisuje se ugovor i lično se proveravaju uslovi. Aska se nalazi u Beogradu. Nemojte zvati ako planirate boks ili lanac za psa‼️

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏡🐾

Čipovan pas Žule divne naravi traži dom

Žule traži dom

Pas divne naravi, velika maza i dobrica. Star je godinu i po dana, srednje je veličine i ima 18 kg. Kastriran je i vakcinisan, čipovan, zdrav i vaspitan. Slaže se sa drugim psima, toleriše mačke, naviknut je na povodac. U kući je miran, ne pravi štetu, ima higijenske navike.
On traži dom i odgovorne ljude koji će ga voleti i paziti.
Nalazi se u Beogradu, a moguće je i upoznavanje.
Udomi Žuleta!

☎️ Kontakt telefon 064/1843-140

Ari, mešanac staforda i labradora

Ari

💚🐾💥 Dobio je ime ARI 💚🐾💥. Prelepi mešanac staforda i labradora, star je oko dve godine, izuzetno je umiljat, dosta je aktivan 🐶. Potreban je dom sa dvorištem, a pošto Ari nije druželjubiv sa drugim kucama, poželjno je da bude jedini ljubimac ‼️⬆️. Pas se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 4185868 🏘️🐾💢

Dare i Laki, kučići iz smeštaja

Dare i Laki, kučići iz smeštaja

❌🏘️‼️ DARE & LAKI ❌🏘️❌ Ove mile oči mole za dom 🙏🙏🙏. Stari su tri meseca, velike su maze, razigrani su i veseli 🐾💦. Prošli su veterinarski pregled i trenutno se nalaze u smeštaju u Kruševcu. HITNO im je potreban dom. 💥🏘️

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 ‼️⬆️

Đura bordoška doga za udomljavanje

Đurina priča

🐾❤️ Priča o Đuri koga je vlasnik ostavio nakon sedam godina, dajte mu podršku u borbi koja se zove ŽIVOT. 🐾❤️ Danas je tačno 25 dana teške borbe i ovim putem se zahvaljujem sjajnom timu veterinara, Vet group. 🐾❤️
Đura je nakon dojave sugrađanina pronađen napušten na parkingu i odveden kod veterinara, zapušten i u bolovima. Ranije je dijagnostifikovan srčani crv, a veterinarski pregled i analize ustanovile su da ima tumor na slezini. Hitno je operisan i sada se oporavlja, a dalji tok lečenja odrediće rezultati patofizioloških analiza. Čip nas je uputio na njegovog vlasnika koji je školski primer neodgovornog vlasništva. Đura je bordoška doga, rasa pasa inače privržena porodici. Đuri sada treba mnogo ljubavi i pažnje da bi izgubio strah i nepoverenje i da bi povratio divnu osobinu ove rase – da voli da je okružen ljudima.
Više o Đurinoj priči možete saznati u video-prilogu.

Laki – mešanac za udomljavanje

Laki

Imala sam tu čast da ga upoznam, pomazim, prošetam 🐾💛. Laki je predivan i umiljat mešanac retrivera, sve komande zna. On je pas sa stavom 🐶 i izuzetno je druželjubiv 💛🍀. Laki je star šest godina, a vlasnik mu je preminuo 😪. Zato mu je sada potreban novi dom i odgovoran vlasnik.
HITNO DOM ZA LAKIJA

☎️ Kontakt telefon 063 760 27 56

Kučići iz smeštaja traže dom

Kučići iz smeštaja

🐾🐶 Dva prelepa medvedića čekaju svoj dom 🐶🐾. Kučići su stari dva meseca, očišćeni su od parazita, vakcina obezbeđena 😊. Nalaze se u Kruševcu u smeštaju, prevoz nije problem. Za sve dalje informacije:

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68

Ženka Tina traži dom

Tina

🐾🐶 Ime joj je TINA ❤️🐾 Spašena je sa ulice, stara je oko dve godine, prošla kompletan veterinarski pregled, zdrav pas 🤗🐾. Potreban je dom za ovu lepoticu, odlično se slaže sa drugim kucama, decu obožava, tiha i mirna 💫💥. Tina se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🧡🐶🏡

Boby – pas šiba inu za udomljavanje

Boby

🐾❤️🍀 BOBY 🐾❤️🍀 Prelep, veseo, nasmejan pas, u tipu šiba inu, star je godinu i po dana. 🐶💥 Prošao je vet program, zdrav pas. ↗️🐾 Potreban je dom, odgovoran vlasnik, bilo bi poželjno dom sa dvorištem. 🏡🐾 Za ovog lepotana pozovite na:

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🍀🐾💥

Coka i Herkul – psi za udomljavanje

Udomi Coku

❤️❤️❤️ Coka je pulinka starosti oko tri godine, srednje veličine, nađena u očajnom stanju. Ona je sada je potpuno zdrava i kompletno veterinarski sređena, redovno tretirana protiv parazita. Takođe, ima higijenske navike, naviknuta je na povodac, na vožnju kolima, veterinara i sređivanje. Pulinka toleriše mačke, psima baš i nije sklona, ali ima drugara Medu. Ona je teritorijalna, čuvar (u pokušaju). Coka voli i želi društvo čoveka i život u kući sa dvorištem ili u stanu. Velika je maza, u kući je mirna i ne pravi štetu. Njoj je potreban aktivan i odgovoran vlasnik spreman na redovne šetnje. Beograd i bliža okolina, uz ugovor o odgovornom vlasništvu. Nalazi se u Beogradu, pa je moguće i upoznavanje.

☎️ Kontakt telefon: Snežana 064 184 3140

Kučići Šapica, Maza i Blekica traže dom

Šapica, Maza i Blekica

❤️🐾 Šapica, Maza i Blekica, stari su dva meseca, hitno im je potreban dom ❤️🐾. Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 060 6531761
Ivana Ajtoski

Malena – psi za udomljavanje

Malena

🐾🏡 MALENA 🐾🏡 Prošlo je skoro šest nedelja od njenog spasavanja 🐕. Šapa je amputirana, ali Malena je dobro, odlično hoda 😊❤️. Stara je 1.5 godinu, potpuno zdrav pas, vakcinisana, (sterilizacija polovinom sledećeg meseca) 🐶. Potreban je dom 🏡 za ovu lepoticu, koja je izuzetno mirna i zahvalna u svakom pogledu 🌟. Naučena je na život u stanu, lepo se slaže sa drugim kucama 💦😊. Malena se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏡🐾💫

Crni mešanci traže dom

Crni mešanci traže dom

⬆️🍀🆘 Ove crne male lepote čekaju svoj dom ⬆️🍀🆘. Mešanci su, male rase, stari su oko dva meseca, mužjak i dve ženke 🐕. Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 061 2323479 💛🏡⚡

Kučići mešanci za usvajanje

Kučići mešanci

🆘🆘🏡🏡🏡🏡🆘🆘🆘
Tri mužjaka i dve ženke, starosti oko mesec i po dana, prelepi mešanci 🌀💥. Hitno je potreban dom 🏡. Nalaze se nadomak Beograda. 🐾🆘

☎️ Kontakt telefon 063 1909149 🆘🏡🆘🏡🆘🏡🆘🏡🆘🏡

Mešanka crnog vučjaka traži dom

Mešanka crnog vučjaka

🐾❤️ Mešanka crnog vučjaka stara oko godinu i po dana, prošla veterinarski pregled 🐾❤️. Odlično se slaže sa drugim kucama, decu obožava 😊

☎️ Kontakt telefon 061 2347352

Tri kučeta za usvajanje

Tri kučeta za usvajanje

‼️ Jaoj što su lepi, jaoj što su mali, debeli aham od glista 😬. Vidiš, prođeš i odeš‼️ Bilo ih je petoro, ostalo ih je troje, roda ih nije donela u ove zimske dane, već neki skot izbacio😟‼️ Očišćeni su od parazita, vakcina je spremna, mešanci sremačkog kantoprevrtača i kovrdžavog nogavičara, i potreban je dom HITNO‼️

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏡‼️🏡‼️

Miško, štene terijera za udomljavanje

Terijer Miško

🌀💎 TERIJER MIŠKO 🌀📣 Star mesec i po dana, očišćen od parazita, i da znate – jako sam opasan 😊. Potreban je dom, držanje u kući – mali sam 🐶. Miško se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🐾⚡🏡

Čupko pulin spreman za udomljavanje

Čupko

🐶🐾💥 Dobio je ime Čupko 🐶🐾💥 Pronađen je sa bratom u kontejneru, okupan je, dobio je tablete za parazite, vakcina je obezbeđena 🔊🌀💛. Brat nije dobro i nalazi se na lečenju, nadam se najboljem ishodu 🙏. Čupko čeka svoj dom, starosti je do dva meseca, u tipu pulina 💎🍀🐶. Nalazi se u Beogradu, prevoz obezbeđen.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 📣⚡🌀

Sedam mešanaca za udomljavanje

Sedam mešanaca

📣💥🏡 Ovih sedam malih mešanaca-lepota čekaju svoj dom 📣💥🏡 Mužjak i šest ženki, prelepi mešanci, stari su dva i po meseca, očišćeni od parazita, dobili su prvu vakcinu 🍀🐾. Biće srednjeg rasta. Potrebni su odgovorni udomitelji, nalaze se u Beogradu, a za sve dalje informacije:

☎️ Kontakt telefon 064 2796995 🍀🏡💥📣

Šapica, mali pas za udomljavanje

Šapica

🐶🐾💥 Dobila je ime Šapica 🐶🐾💥 Stara je 10 meseci, spada u manje rase, slaže se sa macama i mnogo toga je naučila 😊🐾. Umiljata, poslušna, pratiće vas u korak 🌼. Šapici je potreban dom, igra, pažnja 🏡🐾.

☎️ Kontakt telefon 064 0275093 🔷🔴

Stela – malinoa pas za udomljavanje

Stela

🐾💥 STELA 🐾💥 Izuzetan karakter, miroljubiva, maza, prošla veterinarski pregled komplet ⚡🍀. Rase malinoa, stara je tri godine, leči se od srčanog crva 🐕. Potreban je dom, odgovoran vlasnik, ljubitelj ove divne rase 🏡🐾. Stela se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 💥🐾🍀

Lepi – napušten pas za udomljavanje

Lepi

🐾❤️ Dobio je ime LEPI 🐾❤️. Star je sedam meseci i zaista je lep 😊. Pronađen je na ulici kao i većina pasa, preplašen, buve, krpelji 😟. Dobio je negu, prošao vet pregled, zdrav pas 🐾🍀. Lepi čeka svoj dom, vlasnika koji će ga voleti 😊. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 062 225 10 58 🐾🏡🍀

Jafa – veliki pas za udomljavanje

Jafa

🍀💛 JAFA 🍀❤️ Div, mekog srca, veeelika maza 😊. Star je oko dve godine, prošao komplet vet-pregled, zdrav pas 🐶🍀. Potreban je dom, odgovoran vlasnik, šetnja, maženje i mnogo ljubavi, jer on je DIV 😊. Jafa se nalazi u Pirotu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68

Psi Leo i Vasilij traže dom

Leo i Vasilij

🐾💥 Dobili su imena Leo i Vasilij, stari su četiri godine, spadaju u male rase. Potreban je dom i ovog puta odgovoran vlasnik 🐾🏡. Izuzetno vaspitanje imaju, nerazdvojni su i zbog toga mi treba udomitelj koji će oba psa da uzme 🐶🐾💥. Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 💚⚜️🍀

Maja i Pepi traže dom

Maja i Pepi

⚜️🐾 MAJA & PEPI 🐾⚜️ Dva gradska mangupa, stari su oko pet meseci, očišćeni od parazita, vakcinisani 💚💥. Danas je bila prva šetnja gradom i lepo su se snašli 🐶. Nestašni su, grickaju sve po kući, radi se na tome da steknu higijenske navike 👍. Štenci kao i svi drugi nađu sebi zabavu u stanu 😊. Ako ste spremni da radite na njihovom vaspitanju, pametni su i brzo uče 😊. Ako su osvojili vaše ❤️ javite se na donji broj i pružite im 🏡. Nalaze se u Beogradu i idealno bi bilo da se udome zajedno, dosta su vezani jedno za drugo 🐾🏡⚜️.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68

Džindžer – štene za udomljavanje

Džindžer

💚🐾 Ime mu je Džindžer 🐾💚 Star je tri meseca, u tipu labradora, prošao vet pregled, očišćen od parazita, vakcinisan 🍀💥. Džindžer je veoma razigran, drag pas, biće srednjeg rasta i potreban mu je dom 💛🐾🏡. Ako se odlučite za ovog lepotana, pozovite:

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🐾💥🍀

Brka, Žujka i Lili – psi za udomljavanje

Žujka, Brka i Lili

Žujka, Brka i Lili po nalogu inspekcije oduzeti su od starateljke i odvedeni u šinteraj… Žujka je stara dve godine, Brka takođe dve godine, Lili ima četiri godine. Ako neko želi da im pruži dom neka pozove

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68

Kučići traže dom

Kučići traže dom

🐾🏡🐾⬆️ Pronađeni na deponiji, odnegovani, očišćeni od parazita, vakcinisani 🐶. Stari su četiri meseca, dva mužjaka i tri ženke, nalaze se u Beogradu i čekaju svoje domove 💥🏡. Za sve dalje informacije:

☎️ Kontakt telefon 0603345080 💛🐶🐾

Bata i Seka, kučići za udomljavanje

Bata i Seka

💥🐾‼️ BATA&SEKA 💥🐾‼️ Ostavljeni u komšijsko dvorište, stari su oko jednog meseca, mužjak i ženka 😟‼️ Jako liče na labradore, HITNO TREBAJU DOM 🏡🐾. Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 069 629845 ‼️🏡🐾

Aurelija – pas za udomljavanje

Aurelija

😊❤️ Dobila je ime AURELIJA 😊❤️ Neobična mešanka, starosti oko osam meseci, zakačio je kamion dok je jurila ulicom 😪. Na sreću preloma nema, povređena je prednja desna šapa, što će se vremenom sanirati‼️ Prošla je kompletan vet pregled (4D negativan, očišćena od parazita, dobila je zaštitu) i krećemo u moj dom na oporavak 😊. Nakon oporavka tražimo dom 🍀🏡.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68

Mirka, Žuki, Mrki, Miško i Mrvica – psi za usvajanje

Žuki, Mrki, Miško i Mrvica

💥🐶 ŽUKI 🐶 MRKI 🐶 MIŠKO 🐶 i MRVICA 🐶💥 Ove lepote imaju tri i po meseca, o njima se brine divna žena otkada su progledali, majka je odvedena u šinteraj 😪. Očišćeni su od parazita, vakcina obezbeđena, 🍀 zima dolazi i potreban je dom 🏡. Nalaze se u Boru.

☎️ Kontakt telefon 061 231100🐾🏡🙏

Sara – štene manjeg rasta traži dom

Sara

🍀🐾💦 SARA 🐾🍀💦 Stara je oko tri meseca, izuzetne lepote, jako lepo vaspitana, biće manjeg rasta, lepo odnegovana. 🐶 Sara čeka svoj dom, ljubav i pažnju, nalazi se u Beogradu u smeštaju koji uskoro ističe. 😔 Pomozite Sari da pronađe dom. 🐾🏡

☎️ Kontakt telefon 064 643 21 87 💥🐾🏡

Cici i Mici – mešanke pekinezera

Cici & Mici

🐾💥💚 CICI & MICI 🐾💥💚 One su neodoljive, miroljubive, raduju se svakom prolazniku. 😊 Mešanke su pekinezera, manjeg su rasta, stare oko dve godine. 🐶💦❤️ Prošle su vet pregled i trebaju dom. 🏡↗️ Tužno je da tumaraju ulicama, verujem da u Beogradu postoji mesto gde bi živele udobno uz puno ljubavi. 🐕🐾💥 Cici & Mici se nalaze u Beogradu. 😊❤️ Ajmo Beograđani dom za ove lepotice. 🌸🐾🍀🏡

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 😊❤️

Fleki – mešanac za udomljavanje

Fleki

💥🐾💚 Ja sam Fleki, mešanac srednjeg rasta (oko 14 kg), star oko 10 meseci. Ko god me vidi na ulici kaže da sam mnogo leeeep. 😊💫🍀
Fleki je pored toga i šarmantan, pametan, razigran i aktivan, a voli i da lenčari na suncu 🐶. Dobar je i društven sa drugim kucama.❤️ Veterinarski zbrinut, ima higijenske navike. 🐾 Fleki bi najviše voleo da pronađe svoj konačni dom. 🏡🌸 Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 060 7232329 💦🏡🐾

Srna, ženka za udomljavanje

Srna

💥🐾 Dobila je ime Srna 🐾💥 mešanka trobojke, starosti oko devet meseci, očišćena od parazita, spoljašnjih i unutrašnjih. 💚🐾 Srna će biti srednjeg rasta, veoma je umiljata, mazna i traga za svojim konačnim domom. 🏡↗️❤️ Nalazi se u privremenom smeštaju u kome ne može ostati dugo. 😔 Srna se nalazi u Beogradu, a za sve dalje informacije pozovite

☎️ Kontakt telefon 065 3535088
Biljana 🍀🐾🏡

Crnke – pulinke za udomljavanje

Crnke

🐾🏡 Dve Crnke, procena veta pulinke, stare oko 1.5 mesec, očišćene od parazita, čekaju svoj dom. 🐾🏡

☎️ Kontakt telefon 0640275093 🍀🐾

Moli – veselo štene za udomljavanje

Moli

Ćao ljudi, upoznajte Moli ❤️✨
Malo, umiljato, preslatko štene, pronađeno je pre dva dana sklupčano i uplašeno kod kontejnera pored puta u Beogradu. 🙁
Stara je dva-tri meseca, manjeg je rasta, velikog srca, obožava da se mazi i češka ❤️. Očišćena je od parazita, vakcinisana i sada nestrpljivo čeka da pronađe nekoga ko je voljan da joj pruži ljubav. 💛🐾
Molim vas da uspemo da joj nađemo dom i obezbedimo srećan i veseo život. Hvala!!!
🐾🏡 Ako biste hteli da vam postane novi član porodice i najbolja drugarica, javite se na

☎️ Kontakt telefon 0694927947 🐾🏡

Mia, crno-belo kuče za udomljavanje

Mia

🐾🍀 MIA 🐾🍀 stara je oko tri meseca, preleeepa, umiljata, velika maza 🐾💛. Prošla je veterinarski pregled, zdrava i vesela 🌸🐾. Potreban je dom za ovu lepoticu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 💥🏡🐾

Lepa – pas manjeg rasta traži dom

Lepa

🐾🏡 LEPA 🐾🏡 Ostavljena na milost ulici‼️ Tako je najlakše kod nas, izbaci i uživaj 😟. Stara je oko šest meseci, ima manje od 6 kg, biće manjeg rasta 🐕🍀. Prošla je vet pregled, očišćena od parazita, obezbeđena vakcina i sterilizacija, i molim vas bez pitanja jel mora sterilizacija? MORA‼️ Potreban je dom, odgovoran vlasnik 🏡🐾.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 💥‼️🍀

Mrki – crno kuče za udomljavanje

Mrki

🐾💛 Mrki je star oko dva meseca, samostalno jede, naučen je na higijenske navike 💛🐾. Izuzetno je miroljubiv i maza 🐶. Potreban mu je dom i odgovoran vlasnik.

☎️ Kontakt telefon 064 2599761 🏡 🐾

Žuća – mešanac labradora traži dom

Žuća

🍀🆘🏡 ŽUĆA 🍀🆘🏡 Ovako izgleda najtužniji pas 😞. Ostavljen, zabrinut šta će biti sa njim⁉️ Veterinarski je pregledan, zdrav je, star je oko šest meseci 💚🐾. Mešanac je labradora, biće do srednjeg rasta 💥↗️ Potreban je dom, Žuća se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 060 6789108 🏡🐾💚

Kučići – psi za udomljavanje

Kučići

‼️🐾 Pronađeni su u kesi bačeni pored puta. 😔 Bilo ih je devetoro. 🐾 Četvoro je našlo divne domove. 😊👏 Ostalo je još njih petoro koji traže malo ljubavi i svoje mesto pod nečijim krovom 🏡🐾. Stari su oko jednog meseca 🐶🐾

Kontakt telefon 069733463 🐾🍀🏡
Starateljka Maja

Žuća, Zvezdana i Mrvica – psi za udomljavanje

Žuća i Mrvica

🐾🆘🏡 ŽUĆA i MRVICA 🐾🆘🏡 Spašeni pored prometnog puta sa nepuna dva meseca‼️ Očišćeni su od parazita, vakcinisani, stari su četiri meseca. Izuzetne su naravi, veseli, razigrani, umiljati 💥🐾 Odlično se slažu sa drugim kucama, obožavaju šetnje  🐶🍀 Potreban je dom, HITNO JE‼️ Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 060 4899984 ↗️🐕🍀

Mini – psi za udomljavanje

Mini

🐾🍀 Mini 😊 mala i slatka mešanka u tipu jazavičara. Stara dva i po meseca, očišćena od parazita i vakcinisana prvi put 👍. Kada poraste neće imati više od 10 kg, njena mama ima 7 kg. 🐶 Mini je pametna i razigrana, voli mace i kuce, a najviše svoje ćebence gde puno spava kao svaka beba. 😊 Zbog malog rasta pogodna za stan, ili za kućicu u dvorištu. Pomoć oko sterilizacije kada dođe vreme za to. Beograd i okolina.

Kontakt telefon 0652030542 🐾🏡💛
Ana

Leša mužjak star oko osam meseci

Lesa

🐾❤️ Naš mili Lesa ❤️🐾🥰 Mužjak, star oko osam meseci. Brzo se prilagodio na novu sredinu.🐝 Dugih nogu, srednjeg rasta,🌱energičan 🏋️ i voli da se mazi i igra sa drugim kucama. 💗💗❤️💜 Potreban dom 🏡 za ovog lepotana 🐶🐾

Kontakt telefon 061 168 36 82 🐾⚜️🏡

Dona – psi za udomljavanje

Dona

🐾 ⚜️ DONA 🐾⚜️ Predivan pas, nažalost prošla je golgotu 😪 Pronađena je u jako lošem stanju, zlostavljana u najgoroj verziji od ljudi 😡 Dona se oporavila, pokušali smo da zaboravi prošlost, smatram da smo uspeli 👍 Za Donu je potreban vlasnik sa dosta emocija, nije za lov, bilo bi lepo da ima dvorište. 🏡 Stara je 1.5 godinu. 💛🐾 Dona se nalazi u Beogradu.

☎️  Kontakt telefon 065 418 58 68 🐶🍀

Ženka Suzi živi na ulici

Suzi

🍀🐾 SUZI 🍀🐾 Pojavila se početkom korone, ko zna ko je nju izbacio?! 😡 Divne naravi, izuzetna maza, odlično se slaže sa drugim kucama 💥🐾 Suzi je i dalje na ulici, stara je oko 10 meseci, i čeka svoj dom. 🏡

☎️ Kontakt telefon 063 242 197 ⚜️🐾❤️

Suzi – psi za udomljavanje

Suzi

Suzi, nađena na deponiji, stara oko dva meseca, procena veterinara je da je u tipu haskija. Potreban je dom.

Kontakt telefon 065 418 58 68

Vitka i dugonoga ženka Dea

Dea

❣️❣️❣️ DEA, štene iz kartonske kutije, izbačeno usred zime napolje sa nepuna dva meseca sada je poraslo, ali i dalje je moja crna “oluja” 🥰. Vitka i dugonoga ženka, puna energije koju negde mora da ‘istrči’ ️‍⛹️‍♀️. Zato traži dom sa DOBRO obezbeđenim dvorištem i toplom većom kućicom 🏚, ali bez lanca i boksa. Traži i udomitelje koji će je voleti. ❣️❣️❣️ A ona se da voleti, maza je i dobrica. Ona ima godinu i po dana i kompletno je veterinarski zbrinuta – sterilisana, čipovana, zdrava. Dea je vesela ženka srednje veličine, ima oko 15 kg. 🐶 Udomljava se uz Ugovor o odgovornom vlasništvu, isključivo u Beogradu i okolini.
Pozdravlja vas Dea u nadi da će se naći neko da usreći i sebe i nju. 🥰

Kontakt telefon 063 77 654 07

Luna je manji pas

Luna

🐾💚 LUNA 💚🐾 Prelepa, umiljata, razigrana, dosta energije u ovom zvrku. ⚜️❤️ Pogled koji osvaja. 😊 Luna čeka svoj konačni dom, spada u manje pse. 🐕🍀 Za sve dalje informacije:

☎️ Kontakt telefon 064 048 40 84 💥🏡🐾

Pas Crni star dve godine

Crni

💚🐾⚜️ Ovo je Crni, ima dve godine, kastriran je. Crni je spašen 2019. godine neposredno nakon udarca kombija, 😔 veterinarskim pregledom je ustanovljen prelom karlice na čak četiri mesta. Mirovao je i nakon mesec i po dana je prohodao🙏🍀. Umiljat je, naviknut na druge pse, mace nešto naročito ne voli, ali ih ne dira. 🐶 Veseo je i prava dobrica. Potreban je dom. 🏡🆘

☎️ Kontakt telefon 064 0484084 🐾🏡🍀

Kića i Mića – psi za udomljavanje

Kića i Mića

🐾💚 Dobili su imena KIĆA 💛 i  MIĆA 💚🐾 Spaseni su juče, stari su oko dva meseca 🙏🐾 Okupani, očišćeni od parazita, čekaju svoj konačni dom 🐾🏡 Biće malog rasta procena veterinara⁉️ Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 💚🐾

Srećko – pas za udomljavanje

Srećko

💚🐾 Dobio je ime SREĆKO 💚🐾 Danas je zaista njegov srećan dan 🙏 Spasen iz čeljusti drugog psa, rane su sanirane, očišćen je od parazita, star je do dva meseca po proceni veta 🐕 Srećku je potreban dom, nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏡🐾