Čipovana i vakcinisana ženka Zovi

Zovi

Dobar dan drugari, zovem se Zovi. Nađena sam pre četiri meseca. Trčala sam unezvereno i uplašeno za ljudima. Uzela me je jedna devojka, mazila i na kraju me je odvela svojoj kući. Ona ima pored mene tri kuce u stanu. Nisu me baš prihvatili, jer sam naspram njih mnogo aktivna i želim svu pažnju. Devojka je dala sve od sebe da mi nađe idealan dom. Čak me je čipovala i vakcinisala, jer su se neki dečko i njegova devojka “zaljubili” u mene i obećali da će me udomiti i da ću živeti život kao u bajci. Da, taj dečko je došao i da me vidi. Igrao se sa mnom, proveo vreme sa mnom, ali je na kraju odustao…

Našla mi je drugi dom, kod nekog starijeg čoveka i kad smo otišli stvarno je delovalo lepo. Spavaću u kući, imaću dvorište, šetnje, sve super… Međutim, kada je došla da me obiđe, videla je da to uopšte nisu takvi uslovi, već da sam u drugom dvorištu na lancu, da sam uplašena. Rekla mi je da će doći po mene, jer ne može i ne sme tu da me ostavi. I stvarno je ubrzo došla, uzela me je ponovo i odvela u stan kod starijih drugara. Bila sam srećna, ali oni nisu bili baš oduševljeni što me vide. Imala sam krpelje i njih dvoje su me očistili, okupali, stavili mi ampulicu, sredili me skroz i sada sam trenutno na sterilizaciji.

Član porodice, a ne levo smetalo

Ona ponovo želi da mi nađe dom, ali dom kod porodice koja će me smatrati članom porodice, sa ugovorom. Porodici ću biti veran prijatelj do kraja života. Volim da se igram, mazim, ljubim, trčim za lopticom, nuždu sam naučila da obavljam napolju. Javite joj se molim vas 🐾 ja sam predobar pas i vredna sam pažnje, jer ću vam trostruko uzvratiti ljubav i sve. Što se tiče prevoza, obezbeđen je. Pozovite ih!

☎️ Kontakt telefon 060 458 9737 ili 061 609 2326 ❤🐾😊