Premešteni

Kuče sa ulice traži dom

Kučence

‼️ Pronađen je skoro pa promrzao.‼️ Sklonjen je sa ulice, pregledan od strane veterinara, oćišćen od parazita, dobio prvu vakcinu. ☑️ Prevoz obezbeđen do udomitelja. 💥

☎️ Kontakt telefon 063 411 231

Oporavljena ženka Ljubica

Ljubica

Ljubica🐾‼️
Pre godinu dana – kiša, hladnoća, a ona je drhtala od bolova i straha. ✔️ Udarena autom i ostavljena da lagano uginjava. 😪 Štene, stara oko šest meseci. Operisana je, oporavak je trajao skoro celu godinu i Ljubica je sada prava lepotica. 🥰 Odlično se slaže sa drugim kucama i macama, stara je jednu i po godinu, potpuno zdrav pas. 🐶 Tražim joj dom, porodicu koja će joj pružiti ljubav i pažnju. 🏡 Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🍀🐾

Pas star dve godine

Sima

Predstaviću vam Simu! 🐾
Spašen je iz totalno nehumanih uslova. 🙄 Neuhranjen, isprepadan, plašio se sopstvene senke. ✔️ Nakon pregleda, dobre nege i dosta rada, Sima je postao pravi lepotan od psa. 🙂 Star je oko dve godine. Psu je potreban dom i odgovoran udomitelj. ⚠️🐾 Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾

Druželjubiva ženka Bela

Bela

Bela 🍀🐾 Spašena je iz nehumanih uslova. ✔️ Ogroman strah i nepoverenje kada je zbrinuta, što je skroz razumljivo jer je živela u kavezu devet meseci. ‼️ Druželjubiva, spada u srednje rase, teška je 10 kg. ✔️ Bela je divan pas, stara je jednu godinu, prošla je kompletan vet-pregled i sada joj treba dom. 🥰 Beograd.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾🐶

Mešanka šnaucera za udomljavanje

Upoznajte Ljubicu

🐾 Upoznajte Ljubicu 🍒🐾 – kada je pronađena imala je svega četiri meseca. 🙄 Udarena je autom, preplašena, ali je ipak verovala u moju pomoć. 🐶 Operacija je uspešno odrađena, oporavak je trajao mesecima. ✔️ Ljubica je sada prava lepotica, stara je godinu dana i traži se dom. ⚠️

Kuca je vesela, razigrana i umiljata, mešanka je šnaucera. ❤️ Tražim dom, odgovorne udomitelje za lepu Ljubicu. 🙂 Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💒

Nerazdvojni psi manjeg rasta

Mima i Boža

🍒🐾 Mima i Boža 🍒
Po prijavi pre mesec i po dana psi su odvedeni u azil. ⚠️ Mima je stara oko dve godine, Boža šest meseci. Psići će biti manjeg rasta, prošli su kompletan veterinarski pregled, vakcinisani su, majka je sterilisana. Tražim dom, ozbiljnu porodicu koja će ih voleti kao ljubimce. 🐶 Volela bih da se udome zajedno jer su nerazdvojni. ✔️ Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾🏘️

Pas za kuću ili stan

Mila

Umiljata, mekana kao pufnica. 🙂 Stara je sedam meseci. Tražim dom za život u kući ili stanu. Biće manjeg rasta. Dobila je ime Mila. ❤️ Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868💒

Kuca koja decu obožava

Gaga

🐾🌺 Prava lepotica 🌺 umiljata, druželjubiva, kuca koja decu obožava. 🐶 Ženka je stara jednu godinu, spada u manje pse – taman za stan. Dobila je ime Gaga. 💚 Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🌀

Druželjubiva malinoa, izuzetan čuvar

Ivon

🙏🐾📣 IVON 🐾📣 Spašena je 18.04.2022. godine, uz velike napore: nepoverljiva, uplašena od ljudi. Prema ponašanju koje je kasnije ispoljila dobijala je batine. ✔️ Zbrinuta je sa trostrukim prelomom šape, skotna skoro pred okot, rep odsečen žicom. ✔️ Ivon je nakon par dana operisana, oporavak šape je trajao dva i po meseca. 🙏

Ivon je predivan pas divnog karaktera, za nju je čovek centar sveta. 😊 Druželjubiva malinoa, izuzetan čuvar, obožava igračke i vožnju kolima. 🐕 Ženka je stara godinu i po dana. Tražimo dom, porodicu koja će joj pružiti adekvatan smeštaj – dvorište bez boksa i lanca, ljubav i pažnju. 🐾🥰 Ne treba joj dresura, sve zna ova pametnica. Oni sa iskustvom vezano za rasu Malinoa koji bi da je dresiraju neka nas zaobiđu. Sve ostale detalje u vezi Ivon možete saznati putem telefona.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐕

Udomljava se umiljata ženka

Bela

Bela je prelepa, umiljata ženka, maza, stara jednu i po godinu, lepo odnegovana. Tražimo dom, odgovorne buduće vlasnike, Beograd i okolina. Prevoz je obezbeđen. ✔️

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Negovan i vaspitan pas

Mićko

💕🐾 Prelepi Mićko 💕🐾 star je dve i po godine, lepo je odnegovan i vaspitan. ✔️ Tražimo dom i odgovornu porodicu u kojoj će Mićko provesti ostatak života. ⬆️⬆️ Kuca se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾🐶

Privržen pas za udomljavanje

Simba

✔️🐾 Ozbiljan pas za ozbiljne udomitelje 🐾✔️ Simba. 🐶 Simba je star četiri godine, elegantan je, privržen, lepo odnegovan. 🐾 Naučen je na život u kući sa korišćenjem dvorišta, voli šetnje. 🐕 Tražimo dom u kom će provesti ostatak života. Pas se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💒🐾

Ženka u tipu haskija, Bela

Bela

🐾🌺 Bela 🐾🌺 Ova lepotica čeka svoj dom i odgovornog vlasnika. 🐾💛 Ženka je stara godinu dana, naučena na život u stanu, izuzetno druželjubiva, decu obožava. 🤗 Umiljata ženka je u tipu haskija i biće srednjeg rasta. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾

Pas spašen iz azila

Nero

Prelepi Nero je pas spašen iz azila, star pet meseci. Nero je kuče izuzetne naravi, savršeno dobar u stanu i lepo se slaže sa drugim kucama. Potreban je dom i odgovorna porodica za lepog Nera. Kuca se nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Napušteno kuče, sada lepotica

Azra

🐾🌺 Ona je Azra 🐾🌺 Pronađena je sa tri meseca u kanti za smeće, nisam znala da li će preživeti. ✔️ Izborila se lavovski za svoj život, sada je prava lepotica. 🐶 Azra je već četvrti mesec u smeštaju, lepo je odnegovana, umiljata, sa drugim kucama je fenomenalna. ✔️ Spada u srednje rase, prošla je kompletan veterinarski pregled. 🐾 Tražim dom za Azru – odgovornu porodicu gde će biti ljubimac kome će pružiti ljubav i pažnju. 🌸 Pas se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 ✔️🐾

Mešanac malamuta i haskija

Brundo

🐾🌺 Brundo 🌺🐾 Prelepi mešanac malamuta/haskija, star oko godinu dana. 🐶 Pas je sklonjen sa ulice, ali ne može ostati dugo u smeštaju. ‼️✔️ Potreban je dom sa dvorištem i odgovoran vlasnik. Brundo se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Belo kuče od dva meseca

Lola

Dobila je ime Lola, stara je oko dva meseca. Kuče je očišćeno od parazita, vakcina je obezbeđena. Ženka će biti manjeg rasta, nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾❤️

Udomljavanje ženke manje rase

Sali

Prelepa Sali čeka svoj dom 🐾🌺. Sali je stara oko godinu dana, izuzetne naravi i lepo se slaže sa drugim kucama 🐶. Ženka spada u manje rase, udomljava se za život u kući ili stanu ✔️. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 ✔️🏡🐾

Mešanka kern terijera Dara

Dara

🌺🐾 DARA je iz Zemuna 🌺🐾. Objavljivana je, šetala je po Zemunu, bila je skotna. ✔️‼️ Preuzela sam je par dana pred okot, preplašenu, tresla se od hladnoće. Dara je dobro, nalazi se u mom domu. 🤗 Sterilisana, vakcinisana, okupana. 😊 Ženka je stara oko godinu dana, teška je 5.5 kg, mešanka kern terijera 🐾💚. Tražimo dom i odgovorne vlasnike, isključivo za život u stanu. Udomljava se u Beogradu i okolini. ✔️‼️

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾🏘️

Ženka rase posavski gonič

Lena

Lena – kuče staro četiri meseca očekuje svoj dom 🏘️. Ženka spada u rasu posavski gonič, dosta je aktivna i razigrana. Udomljava se odgovornoj porodici, spada u rase srednje veličine, naučena na život u stanu ✔️. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 ✔️🐾🏘️

Kučići stari dva meseca

Dve ženke i dva mužjaka

Prelepiii! 🌺 Dva mužjaka i dve ženke, stari dva meseca. Kučići su očišćeni od parazita i vakcina im je obezbeđena. ✔️ Potreban je dom za lepotane. 🌺 Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 ✔️

Pas idealan za stan

Miško

💛🐾 MIŠKO 🐾💛 Prelep, umiljat, maza, lepo se slaže sa drugim kucama 🐶. Spada u manje rase, star je oko godinu dana, udomljava se za život u stanu 🌺. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 ✔️🐾🏡

Dvogodišnji pas manje rase

Mica

Mica lepotica čeka svoj domić. 🤗 Ona je stara oko dve godine i spada u manje rase pasa. Ženka je naučena na život u stanu i lepo se slaže sa drugim kucama. 😊🐾Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💚✔️🌺

Mladi pit bul Deni

Deni

Prelepi Deni, star osam meseci, u tipu pit bula, očekuje svoj dom, osobu koja će mu pružiti ljubav za ceo život. Deni se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 4185868 🏘️ 🐾

Razdragana mešanka čivave Mia

Mia

🐾🌺 Ovo je Mia koja traži dom. Pronađena je na ulici pre dva meseca sa povređenom šapom. Sada je oporavljena, zdrav pas, stara je sedam-osam meseci 🐶. Kuca je umiljata, brza i razdragana, ne linja se, voli šetnje 🤗. Mia je mešanka čivave, biće manjeg rasta, nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💦💥🏘️

Štenci posavski goniči

Ženka i tri mužjaka

Štenci posavski goniči čekaju svoj dom. Kučići su stari jedan mesec i očišćeni su od parazita. Među njima su tri mužjaka i jedna ženka. Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Mešanka Sara stara dva meseca

Sara

Sara, mešanka stara dva meseca traži dom. Kučence je zdravo i očišćeno od parazita. Ona je aktivna i jako mila kuca. Trenutno je na čuvanju na Karaburmi.

☎️ Kontakt telefon 064 291 70 99

Čipovana i vakcinisana ženka Zovi

Zovi

Dobar dan drugari, zovem se Zovi. Nađena sam pre četiri meseca. Trčala sam unezvereno i uplašeno za ljudima. Uzela me je jedna devojka, mazila i na kraju me je odvela svojoj kući. Ona ima pored mene tri kuce u stanu. Nisu me baš prihvatili, jer sam naspram njih mnogo aktivna i želim svu pažnju. Devojka je dala sve od sebe da mi nađe idealan dom. Čak me je čipovala i vakcinisala, jer su se neki dečko i njegova devojka “zaljubili” u mene i obećali da će me udomiti i da ću živeti život kao u bajci. Da, taj dečko je došao i da me vidi. Igrao se sa mnom, proveo vreme sa mnom, ali je na kraju odustao…

Našla mi je drugi dom, kod nekog starijeg čoveka i kad smo otišli stvarno je delovalo lepo. Spavaću u kući, imaću dvorište, šetnje, sve super… Međutim, kada je došla da me obiđe, videla je da to uopšte nisu takvi uslovi, već da sam u drugom dvorištu na lancu, da sam uplašena. Rekla mi je da će doći po mene, jer ne može i ne sme tu da me ostavi. I stvarno je ubrzo došla, uzela me je ponovo i odvela u stan kod starijih drugara. Bila sam srećna, ali oni nisu bili baš oduševljeni što me vide. Imala sam krpelje i njih dvoje su me očistili, okupali, stavili mi ampulicu, sredili me skroz i sada sam trenutno na sterilizaciji.

Član porodice, a ne levo smetalo

Ona ponovo želi da mi nađe dom, ali dom kod porodice koja će me smatrati članom porodice, sa ugovorom. Porodici ću biti veran prijatelj do kraja života. Volim da se igram, mazim, ljubim, trčim za lopticom, nuždu sam naučila da obavljam napolju. Javite joj se molim vas 🐾 ja sam predobar pas i vredna sam pažnje, jer ću vam trostruko uzvratiti ljubav i sve. Što se tiče prevoza, obezbeđen je. Pozovite ih!

☎️ Kontakt telefon 060 458 9737 ili 061 609 2326 ❤🐾😊

Tri ženke labradora od tri meseca

Ženkice labradora

Tri prelepe ženke labradora stare tri meseca, čekaju svoj dom. 🐾 Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 ✔️🐾

Vaspitana i umiljata ženka Maza

Maza

Maza! 😀 Prelepa, umiljata i vesela ženka, lepo se slaže sa drugim kucama, a decu obožava. Lako je voditi Mazu u šetnju jer je veoma vaspitana. 🤗 Maza se nalazi u Beogradu i volela bi što pre da upozna svoje udomitelje. 💓

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾

Crna, umiljata i vakcinisana ženka

Crna

Crna je ženka stara oko godinu dana, umiljata, vakcinisana i očišćena od parazita. Ona je vrlo harizmatična, vesela i puna energije. Ženka uopšte nije agresivna i dobro se slaže s drugim psima.

☎️ Kontakt telefon 069 553 4866

Dvomesečna ženska kuca Delta

Delta

Kuca je dobila ime Delta, pronađena je pored kante za smeće. 😔 Delta je stara oko dva meseca. Malena je prošla veterinarski pregled, očišćena je od parazita i vakcina je obezbeđena. ✔️ Delta se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 ⬆️⬆️

Udomljavaju se dvomesečni štenci

Dva mužjaka i tri ženke

Udomljavaju se prelepi štenci, dva mužjaka i tri ženke. Kučići su starosti oko dva meseca i hitno im treba dom! Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾

Mešanka haskija i švajcarskog ovčara

Saly aka Belivučica

Sali je stara oko godinu i po dana, mešanka haskija i švajcarskoj ovčara. Ona je aktivan pas i treba joj šetnja, druželjubiva je sa drugim kucama. Ženka se udomljava u Beogradu i bližoj okolini, prevoz je obezbeđen. Udomljava se ozbiljnoj porodici koja ima vremena da joj se posveti. Ne udomljava se za boks, lanac niti da bude zatvorena u nekoj šupi.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Četvoronožni Figo traži dom

Figo

Pronađen je pas sinoć kod Zvezdarske sume. ‼️🚫 Bili smo kod veterinara, mlad pas star oko devet meseci, predivne dlake, u tipu jazavičara, težak je 8.7 kg, čip nema. ‼️🚫💥 Kupljena je zaštita, očišćen je od parazita, kupljena hrana kvalitetna i vitamini da se malo podgoji. 🐾‼️🚫 Dobio je ime Figo po poznatom fudbaleru, jer ovaj pas perfektno pika loptu.😀 Ako je neko spreman da prihvati ovog mališu kao svog člana porodice i vernog prijatelja može da pozove na kontakt telefon. Figo se nalazi u Beogradu. 🏘️🐾

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾😊

Udomljava se tromesečni mužjak Šilja

Šilja

Pas je bio kod veterinara i pregledan je, preživeo je noć na deponiji. Mužjak je star oko tri meseca, okupan je, nahranjen, i dobio je vodu 🐶. Nalazi se trenutno u dvorištu kod komšije – hvala komšija! ❤️ Traži se dom jer komšija uskoro ide na odmor.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 👆👆👆

Ženka švajcarskog ovčara Saly

Saly

Saly – bela pahuljica, u tipu švajcarskog ovčara, stara godinu dana – traži dom. Ženka je umiljata i druželjubiva, aktivan pas. Potreban joj je dom sa dvorištem, boks ne, lanac ne; može da živi i u stanu uz dosta šetnje. Pas se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Mala ženka sa ulice

Crna

💥🐾 CRNA iz Novog Sada. 💥🐾 Odrasla je od šteneta na ulici, parvo virus je nije zaobišao. 😔 Imala je svoj kutak, ljude koji je hrane (hvala vam), ali se onda pojavio neki Džimi koji je ovo stvorenje proganjao. 🚫 Za mene pas na ulici nikada nije siguran, uvek se nađe neki mrzitelj sa lošim namerama koji cće psu nauditi. Nemam preterane uslove (živim u malom stanu), ali za nju ima mesta dok se ne nađe konačni dom. 🏡🐾 Ženka se psihički oporavila, divnu narav ima, idealna je za stan i spada u manje rase. 😊 Šetnja je sa njom bajka jer sve sluša, tako da dobijate vernog prijatelja koji će vas beskrajno voleti. 💚✔️ Crna se nalazi u Beogradu. UDOMI CRNU! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 💥

Mace spašene sa ulice

Zigi i Suki

♥️ Zigi i Suki ♥️ traże dom. Zigi je crni dečko, brz kao munja ⚡, i malo ljubomoran kad mu ne poklanjate pažnju 💦. Suki je tigrasta devojčica, umiljata mala princeza 💞 koja se po potrebi pretvara u mangupa 😘. Spašeni su sa ulice i sada već imaju nepuna tri meseca. 💥 Mačići su očišćeni od parazita i vakcinisani. Kao i sve bebe, razigrani ☘, lepi ❤ i neumorni 😁🌞. Sterilizacija/kastracija obavezni kad dođe vreme.

☎️ Kontakt telefon 063 11 82 913 🐾‼️
Dragana Velkovski

Tromesečna mešanka Lagoto romanjolo

Beba

Hajde da joj pronađemo dom! ❤️😊🏡 Ime joj je BEBA, stara je oko tri meseca, mešanka je Lagota i biće srednjeg rasta. 😀 Ženka je očišćena od spoljnih i unutrašnjiih parazita i prošla je veterinarski pregled. Okupana je, mirišljava, razigrana, veeelika maza. 💦💚 Beba se nalazi u Beogradu, a za sve dalje informacije pozovite. 🐾

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Ženkice stare tri meseca

Crne ženkice

Prelepe ženkice stare tri meseca čekaju svoj dom! 🐶🐾

☎️ Kontakt telefon 063 840 5161

Malo crno žensko kuče

Mala crna ženka

‼️🐾 Čekam dom‼️🐾 Ženka je stara oko dva meseca i biće manjeg rasta. Štene se nalazi u Kraljevu, a prevoz je organizovan za Kraljevo i okolinu do 30 km. 🐾💦

☎️ Kontakt telefon 066 079 089

Dvogodišnja mešanka jazavičara Mila

Mila

Mila je draga, velika maza 🐾🏡🐶. Ona je mešanka jazavičara i stara je oko dve godine 🌺. Ženka je vakcinisana, sterilisana i čipovana, a teška je osam kilograma. ✔️ Udomljava se isključivo za život u stanu, odgovornom vlasniku. 💦💥 Mila se nalazi u Novom Sadu.

☎️ Kontakt telefon 063 74 11 549 🐾🏡🚫

Mešanka staforda plavih očiju Sivka

Sivka

🐾💓 Dobila je ime SIVKA. 🐾💓 Mešanka je staforda sa prelepim plavim očima. 🐶 Bila je kod veterinara na pregledu, starosti je tri meseca, dobila je zaštitu i tableticu protiv unutrašnjih parazita. 💚🐾 Sivki je potreban dom, a nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏡🐾🚫

Udomljavanje šest napuštenih štenaca

Šest napuštenih štenaca

Udomljava se šest prelepih štenaca, napuštenih i ostavljenih da se sami snalaze. Kučići su očišćeni od parazita i okupani. Prema proceni veterinara starosti su oko dva meseca i biće srednjeg rasta. Tri kuce su mužjaci, a tri su ženke.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Zdrava i vaspitana ženka Medena

Medena

MEDENA je stara oko osam meseci i naučena je na život u stanu. Ona je prošla komplet veterinarski pregled, zna dosta komandi i lepo se slaže sa drugim kucama. Pozovite za ovu lepoticu. 😊

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Osmomesečna mešanka staforda Rea

Rea

Rea je mešanka staforda, stara osam meseci, naučena na život u stanu. Lepo je odnegovana i čeka svoj dom. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Ši-cu Boby traži ženku

Boby

🐾❤️ Prelep, umiljat, maza – ši cu težak četiri kilograma, sređen (okupan, ošišan, mirišljav) 😊. Šta je njemu potrebno? Potrebna mu je lepa ženka koja će mu praviti društvo, voditi kroz dalji život, jer Boby ne voli da provodi vreme sam. 😔 Lepotan je star četiri godine, a ne smeta ako je ženka i starija. Boby je slep i savršeno funkcionise. 😊 Nalazi se u Beogradu, naravno prvo ide upoznavanje. 🐶

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾💥🏡‼️🐾

Mešanac čivave zvani Repić

Repić

🐾💥🐶 Ozbiljan pas 🐾💥🐶 Repić je čuvar, aktivan, voli šetnje, dežura noću da nešto ne propusti. 🐶💚 On je star oko jedne godine, mešanac opasne čivave, težak oko četiri kilograma. 💪 Kuče se lepo slaže sa kucama.‼️ Potreban mu je dom i mnogo ljubavi. 💛 Repić se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🏡🐾💥

Udomljava se dvogodišnja ženka Žujka

Žujka

Žujka, stara je oko dve godine, izuzetno je umiljata i lepo se slaže sa drugim kucama. Ženka spada u manje rase, naučena je na život u stanu, a nalazi se u Kruševcu u smeštaju.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Pas Cezar traži udomitelja

Cezar

Prelepi Cezar čeka svoj dom. Star je godinu i po dana, miroljubiv je, decu obožava. 🐶 Potreban je ozbiljan udomitelj koji će Cezaru posvetiti pažnju, ljubav, šetnje… Mužjak se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868

Džo, pas iz Marinkove bare

Džo iz Marinkove bare

🐾💥 Džo iz Marinkove bare 💚🐾. Lepše oči i pogled nisam videla 😊. Toliko topline i radosti ima, osvaja na prvi pogled  👀. Star je oko tri godine, dosta je aktivan, mešanac je nemačkog ovčara i spada u veće rase ❌. Potreban mu je dom sa dvorištem koje će biti samo njegovo, i odgovoran vlasnik ⬆️‼️. Džo se nalazi u Beogradu, za Beograd i bližu okolinu prevoz je obezbeđen.  ☑️☑️

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 💢💦

Kuče Čija srednjeg rasta

Čija

🐾❤️ ČIJA🐾❤️ Umiljata, maza, vaspitana. Naučena je na život u stanu, stara je šest meseci 🐶💥. Mešanka labradora, manjeg je rasta 💛🐾. Potreban je dom. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏡⚡🌀

Srećko, kuče manje rase

Srećko

Srećko je predivan, maza i poslušan pas 😊. Star je osam meseci, spada u manje rase, može da živi u stanu ili kuća sa dvorištem. On je druželjubiv, razigran, lepo se slaže sa drugim kucama. Kuče se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾💥

Prelepa mešanka jazavičara Maza

Maza

💦🐾😊 Ime joj je MAZA 💦🐾😊. Prelepa mešanka jazavičara stara je godinu dana, prošla je komplet veterinarski pregled 💛🐾. Mazi je potreban dom i odgovoran vlasnik koji će joj posvetiti vreme 💥. Decu obožava, lepo se slaže i sa drugim kucama 🐾🐶. Maza se nalazi u Beogradu. Za sve dalje informacije pozovite.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 💥🐾🏡

Floki, pas manjeg rasta

Floki

Floki je prelep i umiljat pas, prava maza. Lepo se slaže sa drugim kucama 😊. Naučen je na život u stanu, prošao je kompletan veterinarski pregled 🐶. Star je oko dve godine, spada u manje rase. Nalazi se u Beogradu i potreban mu je dom i odgovoran vlasnik ‼️

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏘️🐾

Auri ženka pulina i retrivera

Auri

🐾💥🏘️ Ja čekam svoj dom! 🐾💥🏘️ Imam sedam meseci i dobra sam, volim druge kuce, jaojjj mace ne baš 🤦‍♀️. Volim da sam u pokretu, dosta šetnje🏃‍♀️, obožavam da sam pored vlasnika da me mazi, česka i grli 🤗. Mešanac sam dve predivne rase – pudle i retrivera, nisam velika 😉. Ako poželiš da ostatak života provedeš sa mnom, pozovi i pitaj za AURI. 🔴🔶

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🍀🐾🏡

Mila je mešanka pita/staforda

Mila

🐾💥🔴 Njeno ime je Mila 🐾💥🔴 Stara je sedam meseci, mešanka je pita/staforda, izuzetno odnegovana i vaspitana 💛🐾. Ona je prošla kompletan veterinarski pregled 🐶. Mila je naučena na život u stanu, izuzetna je maza, i lepo se slaže sa drugim kucama 🔊🥰. Njoj je potreban dom, pažnja i šetnje 🏃‍♀️, a za uzvrat dobijate prijatelja za ceo život 🤗🐾. Mila se nalazi u Beogradu. Pozovite!

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏘️🔊🐾

Čupava ženkica Maša

Maša

🐾🏘️💎 MAŠA 🐾🏘️💎 Ovo malo preslatko stvorenje, staro šest meseci, čeka svoj dom 🏘️ 🐶. Ona je naučena na život u stanu, umiljata je i velika maza. Ženka se lepo slaže sa drugim kucama 🤗🐾. Maša još uvek nije naučena da ostaje sama, zato je potrebno vreme i strpljenje. Nalazi se u Beogradu, a za sve dalje informacije pozovite.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🔊❌💥

Lav, negovano zdravo štene

Lav

Lav, osvaja na prvi pogled, star je tri i po meseca. On je naučen na život u stanu, ima higijenske navike, vakcinisan je – negovano zdravo štene. Nalazi se u Kruševcu, preuzimanje je lično ili se dovozi na kućnu adresu mini-busom po ceni karte. Pozovite!

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68

Miroljubiva Lusy izuzetne naravi

Lusy

Lusy je stara jednu godinu, izuzetne je naravi, miroljubiva i velika maza 🤗. Potreban joj je dom i odgovoran vlasnik. Može živeti u stanu ili u kući, a spavanje u kuci‼️. Nije za boks ili lanac – iz tog pakla je oslobođena‼️. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 5868 🐾💥

Miška, mešanka ši-cua i maltezera

Miška

💥🐾💦 DOBILA JE IME MIŠKA 💥🐾💦 Mešanka je ši cua i maltezera, stara je nešto manje od dve godine 💚💢. Prošla je komplet veterinarski pregled. Izuzetno je umiljata, velika maza, lepo se slaže sa drugim kucama 🐶. Spada u manje rase, nalazi se u Beogradu ‼️💥. Potreban je dom, odgovoran vlasnik, prevoz za Beograd obezbeđen. 🏘️🐾💦

☎️ Kontakt telefon 065 4185868

Misty, umiljata i razigrana ženka

Misty

🔴🐾💥 Dobila je ime MISTY 🔴🐾💥. Misty je umiljata i razigrana ženka. Spada u male rase, prošla je veterinarski pregled: ZDRAV PAS ❌⬆️💦. Stara je oko godinu dana. Potreban joj je dom i odgovoran vlasnik, isključivo za život u stanu ili u kući ‼️🐾. Za Beograd i okolinu prevoz je obezbeđen. 💢

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 ⬆️💚

Švrća štene traži dom

Švrća

🐾❤️ Švrća je štene staro pet meseci. Prošao je vet-pregled, vakcinisan je i očišćen od parazita. Izuzetne je naravi i umiljat 😊. Spada u manje rase 🐾❤️. Švrći je potreban dom i odgovoran vlasnik. Pas se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏡🌀💥

Vinko džek rasel terijer za udomljavanje

Vinko

Vinko je star šest meseci, mešanac terijera i džek rasela, izuzetno miroljubiv, razigran, dosta aktivan… Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 24 22 781

Cora – pas za udomljavanje

Cora

⚜️💥 Ime joj CORA, stara je 10 meseci, izuzetno druželjubiva, decu obožava 🐾🐶. Prošla je komplet vet pregled, potreban je dom 🏡 i odgovoran vlasnik, prevoz je obezbeđen. 🍀🐾

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🐕❤️💥

Laura – pas za udomljavanje

Laura

Laura, pit bul, izuzetne naravi, stara je 1.5 godinu 🐾 Potreban je dom, odgovoran vlasnik, isključivo se udomljava u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🐾⚜️

Bole – Pas za udomljavanje

Bole

Prelepi, umiljati mešanac, star je osam meseci 😊. Izuzetno drag pas, razigran, voli decu 🐾🐶. Boletu je potreban dom sa dvorištem, jer je dosta aktivan 🍀🏡🐾. Pas se nalazi u Beogradu.

Kontakt telefon 065 418 58 68

Negra, štene za udomljavanje

Negra

🐾🌀🍀 Dobila je ima Negra 🐾🌀🍀 Stara je oko dva meseca, dobila je tableticu za parazite 😊. Potreban je dom, prevoz je obezbeđen. Beograd i okolina 💥🐶🏡

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🔊⚡🍀

Ajs mešanac pita i staforda

Ajs

Prelepi Ajs, mešanac pit bula i staforda, star jednu i po godinu 💥. Izuzetne naravi, umiljat, maza, decu obožava 🐕. Potreban je dom, odgovoran vlasnik, nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68

Mešanke haskija za udomljavanje

Mešanke haskija

🏡🐾🍀 Prelepe ženke mešanke haskija, stare dva meseca, čekaju svoj dom 🏡🐾🍀. Prošle vet pregled, nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 061 1595032 ⚡💥🐾

Leo štene traži dom

Leo

🌀⚡LEO🌀⚡ Star je dva meseca 🐕. Prošao vet pregled, očišćen od parazita, primio prvu vakcinu 📣💥. U tipu je čoko labradora, biće srednjeg rasta, potreban je dom 🏡🐾. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🍀💥🌀

Maza čeka usvojitelje

Maza

💎📣 Maza 💎📣 Imam oko dva i po meseca, 🐕 vesela sam i volim da trčim i da se družim 💥. Nalazim se u Beogradu, čekam svoj dom 🏡 biću ti verna i najbolji drug 🐶🐾. Obezbeđen novac za pomoć za sterilizaciju, vakcinu. ⚡💎

☎️ Kontakt telefon 064 7012544 🔊🌀🏡

Meda, mešanac pita i staforda traži dom

Meda

🐾🌀💛 Ime mu je MEDA 🐾🌀💛 Mešanac je pita i staforda, star je jednu i po godinu, prošao je komplet vet pregled ⬆️⚡💥. Izuzetno je umiljat, decu obožava, zna sve komande 🐕🔊. Potreban mu je dom, odgovoran vlasnik. Meda se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🔔🍀🏡

Mužjak i pet ženki za udomljavanje

Mužjak i pet ženki za udomljavanje

😊🐾💥 Oni su prelepi, lepo odnegovani 😊🐾💥 Mužjak i pet ženki, stari su oko dva i po meseca, biće malog rasta, u tipu pekinezera 🐕⚡💚. Prošli su vet pregled, dobili prvu vakcinu, očišćeni od parazita, zdravi u potpunosti ⬆️🍀. Potrebni su odgovorni udomitelji, Beograd i okolina, prevoz je obezbeđen 🏡🐾⚡. Nalaze se nadomak Beograda. Za ove prelepe mrvice javite se Dejanu Aliloviću na:

☎️ Kontakt telefon 064/05-777-14 💥🏡🐾

Pufi, kuče manjeg rasta čeka udomitelje

Pufi

⚡🐾💥 PUFI ⚡🐾💥 Stara je skoro četiri meseca, očišćena od parazita, vakcinisana 🐶🍀. Biće manjeg rasta, naučena na život u stanu 😊. Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🔷🐕🏡

Štrumfeta – napuštena ženka traži dom

Štrumfeta

🐾❤️ Ime joj ŠTRUMFETA🐾❤️ Provodi vreme na ulici, nepoverljiva i plašljiva sve dok ne vidi hranu 😊. Izuzetna maza, emotivna, dobra je sa drugim kucama 🐶. Stara je oko dve godine, spada u manje rase i ima oko 10 kg, prošla vet pregled i ona ČEKA‼️ Čeka osobu koja će je pomaziti i povesti u svoj dom u kome će biti srećan pas 🐶⚡. Da li će i drugu zimu ova lepotica provesti na ulici – to zavisi od nas 🙏. Pozovi, pitaj, udomi! 🐕

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🍀⚡

Munja – kučence za udomljavanje

Munja

⚡ MUNJA ⚡ Ostavljen, tužan, sam 😟. Star je oko dva meseca, očišćen od parazita, obezbeđena vakcina i prevoz 🐾💥. Biće srednjeg rasta, izuzetno je razigran bebac 😊. Munja se nalazi u Beogradu, potreban je dom HITNO, smeštaj nema. 😔

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏡🐾💥

Bilbo, napušten pas za udomljavanje

Bilbo

🐾💥 Dobio je ime Bilbo 🐾💥 Predivan, napušten, skita parkom 😔. Boravi u kafiću kao stalni gost, dobije neko maženje, i na kraju zaspi ispod stola‼️ Pokupljen je od strane veterine, kastriran je, čipovan, star je tri godine, vraćen na lokaciju ❌. Mali je, umiljat, nalazi se u Beogradu, potreban mu je dom 🐾🏡. Pozovite za ovog predivnog psa:

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 💥🐾🏡

Coka – ženka za udomljavanje

Coka

💥😊 Slatka, mala, umiljata 😊💥 Pronađena pre četiri dana, zbunjena, uplašena 😔. Dobila je ime Coka 🐶. Stara je oko četiri meseca, očišćena od parazita, vakcina za par dana 👍💚. Biće malog rasta, potreban je dom 🐾🏠. Coka se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏡🐶🐾

Đole – pas za udomljavanje

Đole

Đole, svi ga vole ❤️🐾 liči na boksera od 10 kg čiste ljubavi, zdrav, vakcinisan, kastriran, čipovan, najsrećniji kada se ljuška u naručju i zahvalnost iskazuje gomilom poljubaca, traži najzad SVOG čoveka i SVOJU kuću, ono što za svoje dve i po godine nije imao. Jako privržen. Prepun energije i želje za trčanjem i igrom, miran i dobar u stanu, ali mora da bude glavni 🙂. Zato mu treba jedna nežna ruka koja mora da bude ponekad i oštra da ne bi bokser u njemu postao gazda vlasniku 🙂. Đolence vas željno čeka, priuštite sebi slatko malo lepo kuče kome ćete biti ceo svet.
Beograd i okolina. Kont tel 065 418 58 68

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68

Čupko – kuče srednjeg rasta traži dom

Čupko

🐾🍀💛 ČUPKO 🐾🍀💛 Star je oko 2.5 meseca, umiljat, veeelika maza. 🐶 Potreban je konačni dom, privremeni ima samo na par dana. 😔 Biće srednjeg rasta, nalazi se u Beogradu. 💦

☎️ Kontakt telefon 0604899984 ↗️🐕🍀

Meda – pas iz smeštaja traži dom

Meda

‼️ Dobio je ime MEDA‼️ Kavkaz prelep, boravio je na deponiji, stanje je bilo više nego očaj‼️ Prošli smo veterinarski pregled, anemičan je, pozitivan na srčanog crva (lečenje kreće odmah), star je oko godinu dana, čip nema‼️ Narav psa predivna. 😊❤️ Sada tražimo dom. 😊

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68

Sivka – napušteno kuče traži dom

Sivka

💥🐾🏡 SIVKA 💥🐾🏡 Prava lepota od psa. 😊 Neobična boja dlake, prelepe oči, umiljata, stara svega tri meseca. 🐕🍀 Ona čeka svoj dom, nažalost još uvek je na ulici. 💚💦💥

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 ‼️

Ljubica – pas za udomljavanje

Ljubica

🐶🐾💥 Upoznajte Ljubicu 🐶🐾💥 Pronađena je na ulici, preplašena, pokisla, tresla se od straha. 😔🐾 Stara je oko pet meseci, mešanka jaze, biće manjeg rasta. ↗️🍀Ljubica čeka svoj dom, ima sve manire jednog finog vaspitanog psa. 🌸💫💦 Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏡🐾

Šareni i Crna – štenci za udomljavanje

Šareni dečaci i Crna devojčica

‼️ Pronađeni na đubrištu‼️ Šarena dva dečaka i crna devojčica. Imaju oko tri i po meseca, očišćeni od parazita. Neodoljivi. 🐶🐾 Smeštaj nemaju, mešanci su vrlo popularne rase kod nas, lome se kada su na ulici ko pre da zbrine‼️ A ovako štenci završavaju po deponijama‼️ Potreban je dom, nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 ‼️‼️

Rori – štene za udomljavanje

Rori

🐾💛 Rori ima oko četiri meseca. Neodoljivo lepo štene predivnog karaktera.🐶 Velika je maza i izuzetno inteligentan. Naviknut na život u stanu (uskoro ističe boravak u starateljskoj porodici), vakcinisan prvom vakcinom i očišćen od parazita. 💚 Samo za iskrene ljubitelje životinja koji će moći i umeti da se posvete ljubimcu. Za sve dodatne informacije kontaktirajte:

☎️ Kontakt telefon 064 4341068
Tanja 🏡🐾💛

Puci – mali pas za udomljavanje

Puci

🐾💥 Upoznajte PUCI 💥🐾 Stara je oko devet meseci, zakačio ju je auto, lečena je i sada je dobro. 😊🐶 Teška je svega 5 kg, izuzetno druželjubiva, posle ulice Puci čeka svoj konačni dom. 🏡🍀🐾 Nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 💛🍀🌸

Četiri crne ženke traže dom

Četiri crne ženke traže dom

‼️Danas je dan crnih pasa, bilo bi lepo da se udome‼️ Četiri ženkice starosti pet nedelja, neko je sa majkom labradorkom izbacio‼️😞 Nju su odveli šinteri i nakon programa koji bude prošla preuzeće se za dalje udomljavanje‼️🐾 Ove četiri ženke treba da nađu dom, hitno je 🐾‼️🐾. Nalaze se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🐾‼️🏡

Sara – napušteno kuče za udomljavanje

Sara

💞 SARA 💞, curica iz gajbice na Karaburmi, bačena, mala, gladna i mokra 💦, puna glista, trenutno u privremenom koji ne može dugo da traje, HITNO traži dom 🙏. Ima tri meseca i 2,8kg, pa je mogla da dobije i odelce od čarape, veliki pas 🙂. Po svemu sudeći neće ni biti velika, ali lepa hoće sigurno 🤗. Gliste smo sredili, posle još jednog čišćenja dobija od nas vakcinu 👌. Trenutno živi sa macom, pa joj one neće ni u buduće biti problem. Ugovor obavezan. Usrećite i sebe i malu slatkicu Saru🐾🏡kont ☎️ 063 77 65 407 Gordana Burazer 🏡🐾

☎️ Kontakt telefon 063 77 65 407
Gordana Burazer 🏡🐾

Dejzi – kučence za udomljavanje

Dejzi

❤️🐾🍀 DEJZI ❤️🐾🍀 Kreneš u grad, šetnja, vratiš se kući sa punom tasnom. 😊 Dejzi je stara oko jednog meseca, očišćena od parazita, vet pregledana. 🐶💚🌸 Potreban je dom, nalazi se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 0616060678💥🏡🐾↗️

Bubi – štene traži smeštaj

Suzi

🍀🐾🏡 SUZI 🍀🐾🏡 Prelepa, umiljata, starosti oko 2.5 meseca, prošla vet pregled, očišćena od parazita, vakcina obezbeđena.💥💚 Biće manjeg do srednjeg rasta, procena veta, izuzetno druželjubiva i veeeelika maza.🐾💚 Potreban je dom za ovu lepoticu, nalazi se u privremenom smeštaju još tri nedelje.🤞💛

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🍀🐾

Marko & Milena, mešanci ši-cua

Marko & Milena

🐾 Marko & Milena 🐾 Mešanci maltezera i ši-cua, stari do jedne godine, potpuno zdravi, prošli su veterinarski pregled 😊. Udomljavaju se zajedno, zaista je greh razdvojiti ih jer bi patili 😔. Udomljavaju se u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🏡🐾

Mrvica – štene za udomljavanje

Mrvica

Zdravo svima. ❤️ Ja sam jedna mrvica, divna vesela devojčica koja je prošla baš veliku muku. Neću deliti potresne slike kakva sam bila jer sada sam dobro, oporavila sam se, plus sam očišćena od parazita, glista, buva i sledeće nedelje se vakcinišem i spremna sam za novi dom. Šapica će isto zarasti za par dana a dlaka na tih par mesta gde fali će porasti. Okupaću se i biću ko prava lutkica.🐶 Imam oko mesec – mesec i po dana, navikla sam se na granule, ne piškim u krilu, mada kad budem imala dom neko će morati da me nauči gde mogu da obavljam nuždu.
Imam najslađe oči, uši i šapice i verovatno će tako i ostati pošto neću biti mnogo velikog rasta (mali do srednji).
Mnogo volim da se igram i mazim i da budem pored ljudi i švrćkam im se oko nogu. Ako želite da postanem Vaš najbolji prijatelj i nova radost u životu, pozovite.

☎️ Kontakt telefon 0638860408 ❤️
Tamara

Pufi i Gari – čau-čau za udomljavanje

Pufi i Gari

‼️🏡 Ove dve mrve muškog pola, starosti oko jednog meseca, traže dom‼️🏡Mešanci su čau-čau 💥. Kako se zna, vrlo prosto – po boji jezika‼️ Biće pufnasti, debeljuškasti i veoma neobični‼️🏡

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68

Jovanka – pas tipa retriver

Jovanka

🐾🐶💚 JOVANKA 🐾🐶💚 Moja miljenica ❤️ divna, skromna, umiljata 😊. U tipu retrivera, narav za poželeti, stara je jednu i po godinu, vakcinisana i sterilisana, čeka svoj dom 💛🏡. Spada u srednje rase, ima oko 15 kg🐾🍀. Jovanka se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 ↗️🐶

Lora – kuče za udomljavanje

Lora

😊🐾 Ja sam LORA 😊🐾 Čim me pogledaš ja se smejem 😊. Mali sam đavolak, volim sve da zezam 🐾❤️.
Lora ima divne, pametne oči koje osvajaju 🐶🐾. Lora ima tri meseca, veterinarski je zbrinuta ,zdrava, vesela i umiljata 💚💥🐾. Potreban je dom, Lora se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🍀💥🐾

Paša – štene za udomljavanje

Paša

💥🐾 Ime mu je PAŠA 💥🐾 Samo priroda stvori ovakvu lepotu 😊. Umiljat, maza, ima svoje držanje 🐶🐾. Paša ima skoro četiri meseca, buvice smo istrebili, očišćen je od parazita, vakcina uskoro ↗️🐾. Potreban je dom za prelepog Pašu, koji se nalazi u Beogradu.

☎️ Kontakt telefon 065 418 58 68 🍀💥🐾

Aron, udomljava se mešanac haskija

Aron

Aron, star je oko jedne godine, mešanac haskija i nemačkog ovčara 😊 Izuzetne naravi, voli decu 🐶 Potreban je dom, odgovoran vlasnik.

Kontakt telefon 065 418 58 68 🐾🏡